Couscous Appelmoes Pap

posted in: Ontbijt | 1

Héél lang geleden, helemaal aan het begin van deze blog schreef ik al eens over couscous als ontbijt (en ook niet zo lang geleden)
En toen ik een keer in mijn archieven aan het kijken was, kwam ik dat recept tegen. En dat vind ik nou zo leuk aan bloggen, want dit keer gaf ik
mezelf inspiratie om dat recept nog eens te maken. Maar (zoals zo’n beetje elke blogger) leidt ik een beetje aan de ziekte dat ik
geen enkel recept tot de theelepel kan volgen en altijd dingen aan het toevoegen en veranderen ben, zélfs bij mijn eigen recepten :)
Zo leidde een restje appelmoes; tot deze toch wel hele erge lekkere variant, perfect voor de herfst!

Couscous Appelmoes Pap

IMG_1307

Nodig:

  • 60g couscous
  • 160ml water
  • 80ml appelmoes
  • hand rozijnen
  • 1/2 tl kaneel

Hoe maak je het:

  1. Meng de couscous, water, appelmoes, rozijnen en kaneel in een kleine steelpan.
  2. Breng het mengsel op medium vuur aan de kook, zet het vuur lager en laat ongeveer 5 minuten
    pruttelen tot een redelijk dikke pap.

Geeft 1 grote portie

One Response

  1. Hoi Inge,

    Nog geen berichtjes hier. Ben benieuwd of ik dan ook de eerste ben die dit recept uitgeprobeerd heeft. Hoe dan ook: een aanrader!

    Wat ik zo leuk vind is dat je op jou site kan zoeken naar recepten. Ik had nog een pot appelmoes staan die op moest dus dacht, wat zal ik eens maken? Ff Inge vragen…en voila!

    Heel erg bedankt, zit nu een lekker zoet ontbijtje te eten :)

    Groetjes uit Australie,

    Saskia

    ps: Ik doe web design en wilde ook ff zeggen: erg leuk ontwerp! Well done Simon!

Leave a Reply