Geroosterde Kikkererwten, Chocolade en Rozijn Rotsjes

posted in: Snacks | 2

Ik waarschuw je bij voorbaat dit is lekker, dit is heel lekker, dit is ik eet-met-gemak-het-hele-recept-in-mijn-eentje-in-een-dag-op lekker.
De combinatie van het zoete van de chocolade, het krokante van de kikkererwten, het luchtige van de popcorn en dat dan ook nog in combinatie met het zout: Geweldig!
Dus houd je van de combi zoet en zout en het is heel makkelijk :)

Geroosterde Kikkererwten, Chocolade en Rozijn Rotsjes

Nodig:

Hoe maak je het:

  1. Meng de popcorn, kikkererwten en rozijnen in een grote kom.
  2. Smelt de chocolade in een andere kom of au-bain marie of in de magnetron.
  3. Bekleed ondertussen een bakplaat of snijplank met bakpapier.
  4. Roer de popcorn/rozijnen en kikkererwten door de chocolade zodat ze allemaal een laagje krijgen.
  5. Giet het mengsel op de bakplaat en spreidt uit. Besprenkel met het zeezout
  6. Zet minimaal 30 min in de koelkast om op te stijven en breek dan in stukken.

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.