Suikervrije Chocolade Studentenhaverrotsjes

posted in: Snacks, Suikervrij, vegan | 0

Ik kreeg laatst een super gaaf pakketje van Superfood.nl:

Gojibessen, rauwe cashewnoten, lucama poeder, cacaoboter, 2 heerlijke repen en kelpnoodles.
Ik was super blij want dat wil zeggen dat ik eindelijk suikervrije chocolade kon maken!
Voor suikervrije chocolade heb je namelijk cacao boter nodig! |
Maar waar gebruik je die chocolade voor? Ik combineerde met nog meer superfoods: namelijk rauwe cashewnoten, gojibessen en nog meer nootjes.
Super makkelijk, super decadent en super gezond.

En wees gerust er komt nog een review van de repen :)

Suikervrije Chocolade Studentenhaverrotsjes

Nodig:
40g cacao boter
40g cacao
10-15 druppels stevia
40g goji bessen
100g studentenhaver
80g cashewnoten

Hoe maak je het:

  1. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Doe de cacao boter in klein kommetje en smelt of au bain marie of in de magnetron.
  3. Roer de cacao en stevia erdoor, totdat het goed gemengd is.
  4. Meng ondertussen de gojibessen, studentenhaver en cashewnoten.
  5. Roer de vloeibare chocolade door de noten en gedroogd fruit.
  6. Schep het mengsel op het bakpapier en laat in de koelkast opstijven.
  7. Breek in stukjes en geniet!

Leave a Reply