Quinoa ik ben er dol op, zowel in hartige gerechten als zoete gerechten.
In de pap of bij de chili sin carne.
Het is en blijft zo veelzijdig.
En dat bewijzen deze mueslirepen zonder bakken maar zeker weer.
En dat ook nog eens gecombineerd met Speculoos, een toppertje deze Quinoa Speculoos Repen
Quinoa Speculoos Repen
Nodig:
4 el Speculoos
1 el agave-siroop
1 banaan, fijngeprakt
180g gekookte quinoa
60g havermout
20g gemalen kokos
Hoe maak je het:
1. Bekleed een kleine ovenschaal met plastic folie
2. Meng de speculoos, agave siroop en de fijngeprakte banaan.
3. Meng de quinoa, havermout en kokos.
4. Schep het speculoos mengsel door de quinoa, totdat alles goed gemengd is.
5. Schep in de vorm en duw stevig aan.
6. Zet minimaal 30 minuten in de diepvries en snijdt daarna in stukken.
Geeft 6 repen
Leave a Reply