Quinoa Speculoos Repen

posted in: Gebak, Repen | 0

Quinoa ik ben er dol op, zowel in hartige gerechten als zoete gerechten.
In de pap of bij de chili sin carne.
Het is en blijft zo veelzijdig.
En dat bewijzen deze mueslirepen zonder bakken maar zeker weer.
En dat ook nog eens gecombineerd met Speculoos, een toppertje deze Quinoa Speculoos Repen

IMG_4388

Quinoa Speculoos Repen

Nodig:

4 el Speculoos
1 el agave-siroop
1 banaan, fijngeprakt
180g gekookte quinoa
60g havermout
20g gemalen kokos

Hoe maak je het:

1. Bekleed een kleine ovenschaal met plastic folie
2. Meng de speculoos, agave siroop en de fijngeprakte banaan.
3. Meng de quinoa, havermout en kokos.
4. Schep het speculoos mengsel door de quinoa, totdat alles goed gemengd is.
5. Schep in de vorm en duw stevig aan.
6. Zet minimaal 30 minuten in de diepvries en snijdt daarna in stukken.

Geeft 6 repen

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.