Healthy Pinda Choco Koeken

posted in: Repen | 1

Soms heb je een recept dat je verrast. Dit is zo’n recept. Ik maakte het en ik verwachtte er niet super veel… Maar toen ik mijn eerste hapje nam was ik meer dan aangenaam verrast. Deze repen zijn licht zoet, licht knapperig en een lichte notensmaak. I am in love :)

pindachocokoeken

Nodig:

150g havermout
3 el pindakaas
2 el honing
40g gemengde noten
2 el cacao
2 el melk

Hoe maak je het:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius en bekleed een bakplaat met bakpapier.
2. Doe de havermout, pindakaas, honing en melk in een keukenmachine en pulseer een aantal keer. 3. Voeg de noten en cacao toe en pulseer nogmaals een paar keer.
4. Schep het mengsel op de bakplaat en duw uit tot een koek van 1,5-2cm dik die overal even dik is.
5. Bak de koek 30 minuten. Haal uit oven en snijdt meteen in stukken.

Geeft 8-10 koeken

One Response

  1. Het klinkt inderdaad lekker! Sowieso vind ik de meeste havermout koeken al lekker :)

Leave a Reply