Wat ik bestel bij Body en Fit Shop

posted in: Ander, Uncategorized | 6

Een lezer vroeg me naar aanleiding van de post over hoe je bij Iherb bestelt (hoe bestel je bij Iherb en Wat bestel ik zoal bij Iherb), wat ik zoal bij Body en Fit Shop bestel.
Toen dacht ik kan er natuurlijk ook gewoon een blogpost over schrijven.

Body en Fit Shop is een beetje de Nederlandse variant van iHerb, alleen wat kleiner en meer gericht op eiwitrijke producten.
De voordelen van Body en Fit ten opzichte van iHerb zijn dat je bij Body en Fit met Ideal kan betalen, het de volgende dag in huis is als je voor 22:00 uur besteld, je het eventueel bij de Albert Heijn (of ander postnl punt) kan ophalen en je geen last zal krijgen van import heffingen. En een heel groot voordeel vind ik, je betaald geen verzendkosten boven de 20 euro en extra leuk je krijgt bij elke bestelling een klein cadeautje. Ten slotte een voor en nadeel in een, alle producten zijn heel goed verpakt meestal in plastic dozen, heel stevig maar helaas niet zo goed voor het milieu. (Mijn voorraadkast bestaat uit de prachtige poten van quattro stagioni)

Body en Fit

Maar wat ik bestel ik dan zo al bij Body en Fit Shop?


Moerbeien
ik ben DOL op moerbeien. Ik vind het lekker om ze zo te eten, door de muesli of door de havermout.


Superfood Wafels
Ik was altijd al dol op rijstwafels, maar toen ik voor de eerste deze superfood wafels probeerde wist ik dat ik nooit meer terug zou gaan. Heerlijke rijstwafels met extra smaak en bite van verschillende granen (quinoa, haver, spelt boekweit en rijst) en daardoor ook iets vezelrijker dan gewone rijstwafels.
Chiazaad
Ik gebruik het vaker in mijn baksel en bij Body en Fit kan ik het goedkoop op de koop tikken ;)


Kokosolie
Helemaal eruit ben ik nog niet of ik nu geloof in de kokosolie hype (ik denk dat ik het niet geloof), maar af en toe gebruik ik het wel, ook omdat het handige eigenschappen heeft zoals hard zijn bij kamertemperatuur, wat perfect werkt bij het maken van suikervrije chocolade.


Goji Bessen
Gojibessen gebruik ik niet super veel, mar zijn wel erg lekker door baksels heen of over banaanijs.


Cacao Nibs
Ook deze zijn heerlijk over banaanijs heen of door allerlei baksels of door de  yoghurt.

Eiwitrepen
Ik sport heel veel en vind het moeilijk om voldoende eiwitten binnen te krijgen, daarom eet ik af en toe een eiwitreep, meestal bestel ik of de
Smart Bars (ik heb al karamel, coconut en witte chocolade gehad)  of de  Clean Protein Bar

Flavour Drops
In principe drink ik alleen thee, koffie en water, maar af en toe vind ik een smaakje aan het water wel lekker, dus heb ik eigenlijk altijd een flesje
Flavour drops in huis, enige minpunt ze zijn gezoet met zoetstoffen.

Rest
Andere dingen die ik nog bestel zijn Volkoren Couscous, Quinoa en Hennepzaad

Tip Body en Fit, heeft soms goede aanbiedingen, houd die dus goed in de gaten.

Ik ben wel benieuwd hebben jullie al eens bij Body en Fit besteld en zo ja wat bestellen jullie dan? 

ps dit artikel bevat affiliate links, dat willen zeggen dat als je iets besteld, ik een klein percentage van jouw bestelbedrag krijg, jij betaald niks meer en ik krijg wat zodat ik leuke artikelen kan blijven bestellen en lekkere dingen voor jullie kan maken/reviewen ;)

6 Responses

  1. Paulzo

    Hoi,de links in je bericht werken niet hoor..Ik zie op de advertentie van body en fit 10% korting staan maar dat heb ik niet kunnen vinden toen ik daar laatst op die site was.Ben wel nieuwsgierig geworden naar moerbeien.

    • Inge

      Heyy Paul, dank voor je reactie! Ik heb de links aangepast, ze werken nu en bedankt voor de tip mbt tot de sidebar, blijkbaar was die actie afgelopen, ik heb hem aangepast!
      En wat betreft de moerbeien zeker een keer bestellen ze zijn heerlijk!

  2. Erica

    Ik bestel ook vaak speltmeel. Maar een echte aanrader is de ultrafine oats. Dat is gemalen havermout. Prima te gebruiken in allerlei baksels, cake, pannenkoeken.

  3. W.

    Ja! Heb een aantal keer dingen besteld bij body en fit. Rijst proteïne(goedkoop en onbewerkt), pindakaas poeder (eigen merk zonder zout/suiker), magnesium olie (goedkoop), smart flavour drops (energie en lime citroen maar vind ze te chemisch). En nog wel meer dingen omdat ik denk: leuk om te proberen maar die vallen dan tegen..zoals het pannenkoekmix dat maar niet wilde bakken als pannenkoeken. De smeltende pindakaas (wel lekker).. De mierzoete chocopasta en nog een paar dingen. De levering is super en ze zijn ook klantvriendelijk. Ik wacht meestal met bestellen totdat ik aan de 20 euro zit zodat je geen verzendkosten betaald.

  4. ikkenormaal

    Ik koop er voornamelijk producten van terrasana zoals muesli, noten, zaden,…
    Ze sturen ook gratis naar België vanaf €20 wat ik echt een voordeel vind.

  5. Margot

    Ik koop bij body en fit broccolichips, moerbijen in zwarte chocolade van happy food en vloeibare kokosolie om mijn suikerscrub te maken. Allemaal toppers die ik zeker kan aanraden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.