8 Responses

  1. Annelieke

    Avjar (aubergine spread) met komkommer.

    Ben niet per vegetarisch, maar vind die combi toch echt wel heel lekker.

    Of geitenkaas met honing en walnoten.
    Pesto tomaat en mozzarella
    Gegrilde aubergine, paprika, courgette en mozzarella

    Goh als ik erover na ga denken eet ik eigenlijk best wel vaak vegetarisch op mijn brood haha

  2. Marleen

    De opsomming doet lijken alsof veel van deze producten slecht voor je zijn – veel zout, suiker, vet, eiwit. Maar het gevaar van zout en (gezond) vet en eiwit valt volgens mij wel mee. En jam en appelstroop heb je ook suiker- (en zoetstof-)vrij.

    • Inge

      Dat was niet de bedoeling; daarom staat er bij pindakaas ook gezond vet, maar ik geloof er niet in dat het vet uit kaas gezond is (iedereen zijn eigen ding) en ik geloof ook dat je zout zo
      min mogelijk moet gebruiken. Wat betreft de appelstroop en jam, daar heb je gelijk in, maar dan gaat het om vruchtensuiker die ook je bloedsuiker snel laten stijgen.

  3. Renske

    Genoeg (gezonde) keuzes vind ik!

    Geitenkaas met walnoten of pijnboompitten
    Zelfgemaakte hummus met komkommer of gegrilde paprika
    Baba Ganoush
    Amandelpasta (echte liefde, heerlijk!)
    Een geprakte avocado of guacamole (met peper en grof zeezout)
    Alleen een beetje roomboter (op een geroosterde boterham)
    Ei (gekookt, gebakken, scrambled)
    Pindakaas met plakjes banaan

    Ik ben geen vegetariër maar eet zelden vlees als broodbeleg. Bovenstaande zijn favo :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.