Guest Post–Turn Over A New Leaf

posted in: Ander | 1

Vandaag iets anders dan anders, namelijk mijn allereerste guest post :) En willen jullie toch iets geschreven door mij lezen? Op Bo’s blog vind je mijn 5 favoriete recepten!
Dus hierbij presenteer ik jullie Bo…..

Hallo allemaal,

De meesten van jullie zullen nog nooit van mij gehoord hebben, dus een korte kennismaking lijkt me wel handig!
Mijn naam is Bo en ik ben het gezicht achter de blog Turn Over A New Leaf. Sommige mensen kijken tv of nemen een bad als ontspanning, ik lees blogs (o.a. De Bakparade natuurlijk). Misschien herkennen sommigen van jullie dit wel… Ik vind het erg leuk om te lezen over gezonde voeding en zelfbedachte creatieve recepten. Naast lezen en fantaseren, kook ik zelf ook dagelijks. Experimenteren met ingrediënten waardoor gerechten gezonder worden en de smaak briljant blijft vind ik het leukst om te doen. Naast koken voor mezelf en mijn familie/vrienden ben ik sinds kort ook een catering begonnen. Bo Kookt! verzorgt allerlei heerlijke vegetarische hapjes op aanvraag. Zoals je leest hebben Inge en ik een hoop gemeen (alleen heeft zij een webwinkel en ik een catering). Grappig he?
Een tijdje geleden hebben we bedacht om een guestpost te doen voor elkaars blog en nu is het zover! Het onderwerp van deze post is: Mijn vijf meest favoriete recepten! Oh ja, had ik al gezegd dat ik een groente- en fruitfanaat ben?? Natuurlijk wilde ik jullie vijf bakrecepten voorschotelen zodat het zeker binnen jullie interesse zou vallen. Maar aangezien ik ook erg hou van salades (en soep) was deze top vijf onvermijdelijk en wil ik de volgende recepten graag met jullie delen:

Nummer 5: Fruit Roll-Ups (recept)

Foto 5

Nummer 4: Gegrilde Paprika Salade met Peer (recept)

Foto 4

Nummer 3: Frisse Doperwtjes Dip met Munt (recept)

Foto 3

Nummer 2: Carrot Cake Havermout (recept)

Foto 2

Nummer 1: Dadel Repen (recept)

Foto 1

Ik hoop dat jullie het niet heel erg vonden om een keer een bericht te lezen van iemand anders dan Inge en dat sommigen van jullie misschien zelfs al wat nieuwe inspiratie hebben opgedaan.
Hebben nog meer lezers van De Bakparade een blog? Zo ja, laat het ons weten!
Groetjes, Bo

One Response

  1. Leuk om eens iets van iemand anders te lezen :) Een handige manier om nieuwe blogs te leren kennen.

Leave a Reply