Review: Nakd Cocoa Delight

posted in: Review | 10

Via een lezer kreeg de tip om eens bij de webwinkel Pukster te kijken. En wow wat was ik blij, alle smaken van de Nakd bar en nog veel meer lekkere en gezonde producten. En een heleboel producten die ik héél graag wilde uitproberen en met jullie wil delen. Dus ik trok de stoute schoenen aan, stuurde een mailtje en kreeg een heel enthousiast antwoord terug; ik kreeg een pakketje om te reviewen, jippie!

IMG_7366

En deze week de review van de Nakd bar, omdat ik niet kon wachten om die uit te proberen :)
En volgende week de rest, met een kortingscode voor jullie!

IMG_7369

IMG_7373

Wat?
Nakd Cocoa Delight

Waar?
Pukster

Wat kost het?
1,09 per reep

Waarom gekocht?
Gekregen ;)

Hoe ziet het er uit?
Een simpele bruine verpakking met op de voorkant vermeld, dat het gluten en zuivel vrij is en dat het gemaakt is van alleen natuurlijke ingrediënten.

Ingrediënten
Dadels (48%), Cashewnoten (29%), rozijnen (17%), cacao (6%), natuurlijke aroma’s

Word ik blij van de ingrediënten?
Ook bij deze repen, puur natuur gezonde ingrediënten, heel erg goed! Alleen de natuurlijke aroma’s zijn een beetje twijfelachtig.
Cijfer: 9.5

Voedingswaarde per reep
135kcal, 3g eiwit, 17g koolhydraten, 5g vet, 1g verzadigd vet, 2g vezels

Word ik blij van de voedingswaarde?
Kijk hier word ik blij van! Een goede hoeveelheid calorieën voor een tussendoortje vol met goede voedingsstoffen; vezels, gezonde vetten en ook nog wat eiwitten. Een mooie samenstelling voor een tussendoortje.
Cijfer: 8,5

Hoe smaak het?
De reep is redelijk zacht, maar heeft ook een beetje een bite door de stukjes cashewnoten die erin zitten. De smaak is ook helemaal goed, het is geen chocolade, maar het heeft wel een lichte en vooral lekkere chocolade smaak. En verbazingwekkend is ook de nasmaak van de reep heerlijk!
Cijfer: 6,5

Conclusie
Gezond, goede ingrediënten, heerlijk
Eindcijfer: 9.0

10 Responses

 1. Waar zijn deze repen te koop? Jammer dat er geen foto van de reep in je artikel staat!

 2. @ anoniem
  Bij de webwinkel Pukster zie artikel. Ik was de foto’s vergeten, maar ik heb ze erbij gezet!

 3. Bedankt voor de review!
  Ik heb tweemaal zo’n Nakd reep geprobeerd (Cashew en Pecan Pie) en ben er tweemaal ziek van geweest… :(
  Toevallig of niet, maar ik probeer ze niet meer.
  Ik ben dan eerder fan van de repen van Granovita.
  Wel een leuke shop!

 4. Denk je niet dat je licht beïnvloed wordt omdat je dit pakketje gratis hebt gekregen en daarom misschien positiever reviewed?

 5. Er staat bij ‘smaak’ dat je er een 6,5 aan geeft maar je vindt het wel heerlijk… moet dat geen 9,5 ofzo worden?

 6. Sonyanijntje

  Wauw, echt alleen pure ingrediënten! Over die natuurlijke aroma’s hoef je je niet druk te maken, dat is waarschijnlijk gewoon vanille ;).

 7. Klinkt goed! Dit was inderdaad gewoon nergens te vinden inderdaad! Fijn te horen dat de repen bevallen, ik denk dat ik er ook wat ga bestellen :). Liefs, Marike

 8. leuke review! Ik ben dol op NAKD bars. Ik bestel altijd een maandvoorraad via hun eigen website http://www.nakdnederland.com Daar betaal je nl. geen verzendkosten vanaf 3 dozen en anders ook maar 2 euro! Pukster vind ik een leuke site, maar als je de verzendkosten optelt bij je snackjes, zijn ze toch wel erg duur helaas.
  Fijne jaarwisseling en hopelijk komen er veel leuke posts in 2012!!

  groetjes, Willemijn

 9. @ Tine
  Wat vervelend, misschien ben je allergisch voor één van de ingredienten?

  @ Anoniem
  Nee dat denk ik niet, ik vind de repen echt heel lekker. Als ik het niet lekker zou vinden zou ik het eerder niet posten dan er iets negatiefs over schrijven.

  @ Anoniem
  Je hebt helemaal gelijk dat moet geen 6,5 zijn maar een 8,5!

  @ Willemijn
  Dat is ook een goede tip :)

 10. Ook de andere Nakdrepen zijn heerlijk. Ik ben bekend met Pukster en ik vind het prettig dat je meerdere soorten kan bestellen in kleinere aantallen i.p.v. een hele doos(hoewel dat ook mogelijk is, dacht ik). Eindelijk een gezonde, maar toch lekkere snack. Ik gebruik hem ook na het sporten, stuk gezonder dan al die andere repen!

Leave a Reply