Vegetarische Slager en Give-Away

posted in: Review | 0

Na een aantal keer email contact was het twee weken geleden dan zo ver, ik ging op bezoek bij de vegetarische slager in Den Haag. Ik had er al heel veel over gehoord, maar ik was er nog nooit geweest. Ze zouden vegetarische producten maken die zo veel op vlees lijken dat het eng is. Ik was dus heel erg benieuwd.

In Den Haag aangekomen bleek het heel makkelijk te vinden te zijn (alleen maar rechtdoor lopen vanuit het station) en het bleek een heel klein strak ingerichte zaak te zijn. Met een koelkast en vriezer met de vegetarische producten variërend van ‘kip stukjes’ tot ‘garnalen’ tot ‘gehakt’. Maar ook heel veel andere bijzondere producten zoals allerlei zeewieren, cocoa nibs en mulberries (die ik nog gekocht en echt goddelijk zijn). Ik was zo blij verrast met alles, allemaal dingen waar ik wel van had gehoord, maar die ik nog nooit in Nederland gezien had.

IMG_8537IMG_8534

IMG_8535

Na een praatje met de heel enthousiaste winkelmanager (eindelijk iemand die evenveel weet als ik) en een shot wheatgrass (veel lekkerder dan het klinkt). Kwam het leukst, het proeven! Ik mocht een broodje bal en een broodje ‘’niet tonijn’’ proeven. En wat was het lekker, ik was vooral héél erg fan van het broodje bal, het proefde zo sappig, zo lekker, ik heb er bijna geen woorden voor. En zelf the boyfriend die toch echt geen vegetariër is vond het heel erg lekker. Het broodje tonijn viel een beetje bleek weg naast het overheerlijke broodje bal maar was desalniettemin ook héél erg lekker.

IMG_8542IMG_8541

We namen ook nog een pakje ‘kip stukjes’ mee naar huis en die werden thuis ook zeer goed ontvangen. All in all ben ik echt grote fan van de vegetarische slager; jammer alleen dat het iet wat aan de prijzige kant is voor het budget van een arme student.

Overigens worden de producten van de vegetarische slager gemaakt van soja of lupine.
De producten kan je kopen bij de winkel in Den Haag, online of bij verschillende biologische winkels in heel Nederland (de adressen kan je op de site vinden).

En nu komt het mooist!

Je kan een waarde bon (t.w.v 14 euro) winnen voor 4 (!) broodjes bij de Vegetarische Slager in Den Haag en ik mag er 2 weggeven!

Wat moet je doen?

  • Stuur een mailtje naar [email protected] met de reden waarom jij wilt winnen.
  • Doe dit voor volgende week dinsdag (08-05).
  • Je zal de nieuwsbrief van de Vegetarische Slager.

Leave a Reply