Snack Verrassingspakketactie

posted in: Ander | 0
IMG_1460

Ik vind post krijgen altijd ZO leuk en het is nog leuker om pakketjes (of grote enveloppen) met allerlei
leuke/lekkere dingen erin te krijgen en dat bracht me op een idee…
Zou het niet leuk zijn om af en toe een verrassingspakketje voor mensen die dat willen samen te stellen.
Ik deed het al eerder en heel veel mensen vonden het een leuk.  Dus het gaat nog een keer gebeuren!
Het idee is simpel, ik stel een leuk en lekker pakket samen van allerlei verschillende snacks (denk mueslirepen, gezondere chocoladerepen, lekkere noot-fruitmix etc) en dat komt via de post naar je toe…

Leuk idee?
Voor 12,50 euro (inclusief verzendkosten) kan het pakketje ook naar jou toe komen.

Hoe kan je je opgeven?
Stuur mij een mailtje ([email protected]) dat je mee wilt doen, je adres en eventuele allergieën en dan krijg je een mailtje met verdere informatie. Vermeld ook duidelijk of je uit Nederland komt of niet, buitenland moet ik nog even bekijken qua verzendkosten!

Opgeven kan tot en met 29 augustus, pakketjes zullen rond 13 september  verstuurd worden.

Dus geef je op via [email protected]

Leave a Reply