Mijn week I

posted in: Ander | 1

PhotoGrid_1387790908404
Misschien een beetje laat, maar ik wilde toch nog een kleine blik in mijn leven van vorige week geven aan de hand van mijn Instragram foto’s.
Op zondag had ik een geweldigdige kookworkshop van de Groene Kookacademie met als thema Vegetarisch kerstdiner, en we maakte onder andere heerlijke chocoladetruffels (rechtsonder) en de Peren compote die onlangs op de blog verscheen.
Op dinsdag zag ik een prachtige zonsopgang onderweg naar mijn werk, waar ik de afgelopen week heel erg druk mee was om de laatste dingen af te maken voor de vakantie. Ik verstuurde een heleboel pakketjes voor de snackverrassingspakket actie, waar jullie ook al een filmpje van konden zien.
En ik ging nog 2 dagen naar Londen, geen instagram foto’s, want vergeten dat ze in Engeland andere stopcontacten hebben, dus zat ik met een lege telefoon.
Maar ik nam wel heerlijke lemon curd mee, waar ik deze week van genoot :)

Wil je de foto’s door de week zien? Je kan me volgen op Instagram @debakparade.

One Response

Leave a Reply