Wat te bestellen bij iHerb

posted in: Informatie | 7

Ik schreef eerder hoe je kan bestellen bij iHerb. Maar jullie gaven toen ook aan graag te willen weten
wat ik zoal bij iHerb bestel. Dus bij deze mijn favoriete producten om te bestellen bij iHerb.
Hopelijk hebben jullie er wat aan en vergeet niet dat als je besteld de code WUR648 te gebruiken dan krijg jij 10 dollar korting
bij je eerste bestelling en krijg ik een kleine beloning :)
Wil je meer weten over hoe te bestellen kijk dan bij mijn post: Hoe bestel je bij iHerb.com

nib-pile-comp-122

Cacao Nibs – 500g – 10,70 euro

NOW-06938-1

Stevia in een heleboel verschillende smaken zoals vanille toffee of gewoon normaal  – 1 flesje – 6 euro

BRM-04322-1

Glutenmeel – 600g – 6 euro (om seitan en vegetarische worstjes mee te maken).

Chia zaad

Chia zaad – 300g – 8 euro

larabar

Allerlei mueslirepen zoals LaraBar

Clifbar of

Kashi bar

kashi

En tenslotte hartige snacks als Kashi Snack Crackers en

Snappea Crisps

7 Responses

 1. Martine

  Ik ben gezwicht ;-) 1 pak almond fudge cliff bars, een zak erythritol zoetmiddel en een chocolove reep met frambozen. Fijne korting.

 2. Yola

  Leuk! Maar veel van deze producten koop ik gewoon via Nederland bij bodyenfitshop. Is er een reden dat je daar niet bestelt? Het is voordeliger, minder gedoe met betalen en binnen 1 dag thuisbezorgd. Ik bestel daar maandelijks een voorraad foodies haha.

  • Inge

   Wat betreft superfoods heb je helemaal gelijk en is dat zeker een idee (ik kende de winkel nog niet), maar qua repen, snacks en andere dingen die hebben ze niet… Dus misschien een combi van ze allebei voortaan :))

 3. Yola

  Het is 1 van mijn favo webshops. En altijd leuke gratis producten vanaf een bepaald bestelbedrag.
  Wie weet dat je met deze site eens kunt samenwerken voor een review of actie? Ik ben erg benieuwd naar de quest bars maar vind ze veeeeeel te duur om zomaar te bestellen. Ze hebben veel andere bars (ook raw) maar helaas niet alles en het is voornamelijk gericht op sporters. Er komen wel elke week nieuwe producten en ze hebben meestal ook wel een leuke prijs. Wie weet vind je eens wat leuks op de site en lees ik het vanzelf wel terug :)

 4. Anne-Sophie

  Hey Inge, ik zou graag een voedingssupplement bestellen via iHerb omdat het daar veel goedkoper is dan hier in België. Nu hoorde ik wel al wat waaien over douanekosten. Heb jij daar ervaring mee? Worden die altijd aangerekend? Alvast bedankt!

  • Inge

   Hey anne-sophie, de regels verschillen per land maar in nl is het zo dat je vanaf 24 euro invoerrechten moet betalen dat is meestal niet zoveel maar dhl telt helaas 14 euro administratie kosten… dus dan komt het meestal rond de 22 euro aan extra kosten uit, nu heeft iherb een nieuwe manier van verzenden waarbij de douaine kosten ed er al bijna in zouden zitten, ik heb die toevallig gisteren voor de eerste keer gebruikt ik zal je laten weten hoe dat ging

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.