America Shoplog

posted in: Review | 5

IMG_9081

 

Jullie weten dat ik mei in New York ben geweest… En als ik op reis ga neem ik geen souveniers mee terug, ik neem altijd speciaal eten mee terug.
Ik dacht dat het wel leuk was om jullie te laten zien wat ik meenam :) en mocht je het ook willen proberen? Ik heb het gelinkt naar Iherb als zij het ook verkopen.

IHerb is een grote Amerikaanse webwinkel, ik schreef eerder al hoe je daar kunt bestellen (Hoe te bestellen bij iHerb)  en al je de code WUR648 gebruikt dan krijg je ook nog eens 10 dollar korting :)

Ik kocht allerlei soorten repen, makkelijk om in mijn tas te hebben als snelle snack.

Think thin crunch – super lekker een noten zaden reep met een laagje chocolade en wat kokos, goddelijk!
Think thin High protein peanutbutter smaak – super vullend en heerlijke pindakaas smaak :)
Kind Bar – notenreep met granaatappelsmaak – lekker maar een beetje nep granaatappelsmaak
Larabar chocolate coconut – een dadel noten reep met chocolade smaak. Larabars zijn mijn favouriete repen.
Omdat ik ze zo lekker vind, ook nog een doos peanutbutter Larabars en een mini mix doos met kersen, appeltaart en cashew cookie!

Mama Chia Granola – wow dit was zo’n lekkere cruesli echt top heel crunchy, een beetje kaneel en luchtigheid.

Peanutbutter & Co Chocolate Peanutbutter – want chocolade en pindakaas is de meest awesome combinatie ooit.
En om op die voet door te gaan Reeces Pieces (helaas niet te krijgen in Nederland) zijn een soort van m&ms maar dan met pindakaas en ja voor een pindakaaslover als ik is dat ongeveer de hemel.

Ik ben dol op snackcrackers en omdat die in Nederland niet echt bestaan, besloot ik maar meteen 2 dozen mee te nemen. Die van Kashi kende ik al en zijn zoooo lekker! Heerlijke spicy en crispy.
Annies zijn super schattige crackers in de vorm van konijnen en wortels! Dat maakt het eten natuurlijk helemaal awesome (ik heb iets met konijnen).

Dang toasted coconut caramel sea salt – Het klonk zo spannend en was ook heel erg lekker, maar het voelt wel een beetje raar om stukje kokosnoot als tussendoortje te nemen.

Verder niet heel spannend was de gedroogde mango, gewoon omdat het heel lekker is, maar meestal bestel ik die bij Body en Fit. En dan ook nog chocolate covered blueberries, lekker maar niet super bijzonder. En tenslotte in de schepbakken bij Whole Food een soort van granola bars, die helaas een beetje droog waren.

5 Responses

  1. Dit vind ik zó leuk om te zien! Als ik in een ander land ben, ga ik ook altijd op zoek naar etenswaren die in Nederland niet verkocht worden. Zo leuk om zo weer nieuwe producten en smaken te ontdekken! Handig trouwens dat je de links naar iHerb erbij hebt gezet! Ik heb daar nog nooit besteld, maar dat gaat misschien wel heel snel gebeuren als ik dit lekkers allemaal zie… :)

  2. Ik kom ook altijd met boodschappen thuis! Ik wil nog steeds een keer iets bestellen bij iherb . Maar door het niet hebben van een creditcard is dat toch wel een drempel.. Misschien toch een keer zo’n prepaid kaart kopen.. Snack crackers lijken me heerlijk!! Ik ben van de hartige snack..

  3. Zit er niet heel veel “troep” in die Amerikaanse producten? Dingen als high corn sirup?

  4. Reeses kun je tegenwoordig gewoon bij Jamin kopen.

Leave a Reply