Breaker High Protein Review

posted in: Review | 0

 

IMG_9152

Wat?

Breaker High Proteine – Kokos

Waarom?
Ik sport tegenwoordig aardig veel en eiwitten zijn dus heel belangrijk, dus wat extra eiwitten kan geen kwaad.

Kosten?
1,39 euro bij de Albert Heijn

Ingrediënten & Voedingswaarden

IMG_9155

Word ik blij van de ingrediënten?
De ingrediënten zijn zeker niet slecht, ingrediënt 1 is yoghurt en nummer 3 kokos, dat is toch mooi als het kokos yoghurt heet. Enige minpuntje is de zoetstoffen die erin zitten. Ik ben niet mega tegen zoetstoffen, maar waarom geen stevia gebruiken?
Cijfer: 7

Word ik blij van de voedingswaarden?
Het bevat ongeveer 100kcal per zakje, dat is een perfecte hoeveelheid voor een snack. Verder bevat het 12g eiwitten dat is heel mooi en vind de term hoog eiwit wel redelijk rechtvaardig. Het product bevat wel redelijk veel verzadigd vet uit de kokos en redelijk wat suiker ook uit de kokos en uit de melk.
Cijfer: 6

Smaak
Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet heel erg onder de indruk was; het proeft als kwark waar stukjes kokos door heen zijn geroerd en een klein beetje zoetstof, dat kan ik zelf ook.
Cijfer: 6

Conclusie
Alles aan dit product is wel redelijk, niet super goed, maar ook niet super slecht. Daarom:
Cijfer 6