Gezondste en Lekkerste Vleesvervanger Deel 4: Lidl Freshvale vegetarische Oosterse Schijf

posted in: Vleesvervanger | 1

IMG_9780

Freshvale – Oosterse schijf

1,59 per pakje van 2

Wat maakte ik er mee?

Ik at de burger gebakken, met een portie fruitige wortel salade.

vleesvervanger_punten

De voedingswaarden

IMG_9781

8 punten

Ingrediënten

 

IMG_9783

Wat vind ik van de ingrediënten?

Het is allemaal niet zo slecht, maar echt geweldig is het ook niet. Wat me vooral tegen de borst stoot is het feit dat er dingen als wortelpoeder en paprikapoeder extract worden gebruikt, waarom niet gewoon paprika en stukjes wortel?
Punten: 6

 

IMG_9884

 

Smaak

Ik heb het niet vaak, maar ik vind de burger gewoon echt vies. De eerste hap valt nog wel mee, maar de burger heeft een hele nare bijsmaak en hele nare nasmaak. Nee deze burger verdwijnt niet nog een keer in mijn mandje.
Punten: 4

Eindoordeel

Totaal aantal punten: 18

Overzicht

 

Schermafbeelding 2015-10-12 om 20.30.33

 

AH tofu reepjes 
Lidl Vegetarische Schnitzel
Tivall Shoarma reepjes

  1. Anne

    Ik vind het een erg interessante serie! Hopelijk maak je ook een keer een overzicht met welke waarom de beste is!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.