De lekkerste en gezondste mueslirepen: Trek

posted in: Review | 3

Alweer de tweede reep in mijn zoektocht naar de lekkerste en gezondste mueslirepen. Dit maal Trek. Trek is van de makers van een andere hele lekkere reep Nakd dat kan alleen maar goed voorspellen, of niet?

Ik kocht de reep bij de Tuinen voor 1,50 voor een reep.

IMG_0080

De voedingswaarden

IMG_0075

mueslirepen_voed

6 punten.

IngrediëntenSchermafbeelding 2016-01-18 om 22.07.22

Wat vind ik van de ingrediënten?
Op de soja-ewiit crunchies na vind ik de ingrediënten helemaal ok.
Cijfer: 7

Smaak
Als ik de verpakking opentrek komt de namaak banaangeur me tegemoet gevlogen, niet echt iets waar ik blij van word, maar open minded neem ik een hap. En de eerste gedachte? Gatverdamme, dit is echt niet lekker, super droog, namaak banaansmaak. Ik heb het niet vaak, maar dit is gewoon niet lekker. Ik ben teleurgesteld :(

Cijfer 4

Eindoordeel

totaal aantal punten: 17 punten

Beduidend minder goed dan de Van haver tot repen van vorige week.

Is er een specifieke reep waarvan je een review wilt zien? Laat het me weten in de comments!

3 Responses

 1. W.

  Ik ben sowieso geen soja fan maar waarom vind je die soja eiwit cruchies niet goed?

  • Inge

   Haha een uitleg was misschien wel makkelijk geweest van mij ;)
   Ik heb opzicht geen bezwaar tegen soja in de vorm van tofu of sojamelk, maar zo’n bewerkt product vind ik helemaal niks en ik snap ook niet helemaal waarom het aan een mueslireep toegevoegd word.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.