Culinair Maastricht: Vers

posted in: Culinair Maastricht | 1

Foto-vooraanzicht_thumb_XL_media

Foto van website Vers

Tussen twee van de drie belangrijkste pleinen van Maastricht, de Markt en het Vrijthof, op de Grote Gracht vind je Vers.
Op een kleine stukje wandelen van de drukte van deze twee grote pleinen, kun je neerploffen bij dit heerlijk nieuwe en frisse zaakje. Vers is heel gezellig ingericht met gezellige zitjes en een leuke aankleding.

Foto-interieur-1_thumb_XXL_mediaFoto van website Vers

Vers word gerund door een jong en zeer enthousiast stel, dat vol passie heerlijke salades en sapjes maken.
Er staan meer dan 11 verschillende soorten sapjes en 7 verschillende smoothies op de menu kaart die voor je neus klaargemaakt worden.
Buiten de verse sapjes kan er ook gegeten worden en waar ga je voor als je bij een restaurant dat Vers heet gaat eten? Een salade natuurlijk!

Ik bestelde een Mango Ananas Appel Munt sapje en daarbij een heerlijke salade van rucola met peer en feta voor rond de 10 euro. Nu denk je misschien 10 euro voor wat sla? Maar dit is niet zomaar een hoopje sla, dit is een echt goed gevulde salade met veel feta en peer, erbij wordt ook nog heerlijk zuurdesembrood geserveerd. Ik at deze salade als dinner en ik kan zeggen dat het zeker genoeg was. 12393601_1643744439225535_753019329_n

De salade die ik at, kan je helaas niet meer bestellen, want de salades van VERS veranderen met de seizoenen mee. Er is dus ook geen menukaart, maar een krijtbord waarop de salades, soepen en sappen van die dag staan.

Dus ben je een keer in Maastricht, neem zeker een keer een kijkje bij Vers.
Vers vind je op het volgende adres:

Vers.
Grote Gracht 31
6211 ST Maastricht

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.