Ik ben op dreef qua ijsjes maken; vorige week postte ik al de Aardbei Kokos Yoghurt IJsjes,
er staan nu Yoghurt Chocolade IJsjes in de diepvries en vorige week maakte ik ook al Chocolade Banaan IJsjes. En deze ijsjes waren zo lekker,
dat ze binnen drie dagen op waren. Het is eigenlijk de makkelijkere variant van het banaanijs (dat ik overigens nog heel vaak maak), maar je hebt er geen
blender, keukenmachine of wat dan ook nodig.
Banaan Chocolade IJsjes
Nodig:
1 banaan
200ml amandel
200ml kokosmelk
2 el suiker
50g pure chocolade, gehakt
Hoe maak je het:
1. Pureer de banaan.
2. Meng de amandelmelk, kokosmelk, suiker en de banaan.
3. Verdeel de chocolade over de ijsvormpjes.
4. Giet het vloeibare mengsel in de ijsvormpjes en zet ze minimaal 8h in de diepvries.
Geeft 6-8 ijsjes
Elsbet | La Vie Pure
Oh, lekker!
Letter
Lekker hoor, bedankt voor het recept.