Nakd Bar Berry Cheeky

posted in: Review | 6


Wat?
Nakd Bar Berry Cheeky

Waar?
De Tuinen

Wat kost het?
Normaal 1,00 per reep, ik in de aanbieding 50 cent.

Waarom gekocht?
Ik vond het er erg lekker uit zien en ik was aangenaam verrast door de ingrediënten.

IMG_6971

IMG_6978

IMG_6981

Hoe ziet het er uit?
Een plastic verpakking met op de voorkant simpel de naam en een tekening van fruit en een hele schattige bij :). Op de achterkant een heleboel ‘’health claims’’ geen toegevoegde dingen, niet gebakken, 2 van de 5 porties groente en fruit die je moet hebben en hun slogan: Natural never tasted to naughty (super leuk ;))

Ingrediënten
Dadels (37%), havervlokken, rozijnen (12%), pinda’s (9%), appelsap, frambozen (2%), amandelen (2%), walnoten (2%), aardbeien (2%), natuurlijke aroma’s

Word ik blij van de ingrediënten?
Kijk hier word ik blij van alleen maar natuurlijk ingrediënten, die je zelf ook zo in de supermarkt zou kunnen kopen. En ook nog eens allemaal super gezond. Enige twijfelachtige zijn de natuurlijke aroma’s, maar die kan ik wel door de vingers zien.
Cijfer: 9

Voedingswaarde per reep
228 kcal, 5g eiwit, 38g koolhydraten, 6g vet

Word ik blij van de voedingswaarde?
Ten eerste dit zijn hele grote repen (68gram), en er zijn ook kleinere repen te verkrijgen van ongeveer 100kcal per reep, want 228 voor een tussendoortje is natuurlijk best veel… Maar het zijn wel goede voedingsstoffen, natuurlijke suikers en ik denk zo veel onverzadigde vetten van de noten (jammer dat dat niet gespecificeerd staat). Dus over het algemeen goed, maar voor een tussendoortje zou ik of voor de kleine gaan of de grote door de helft doen.
Cijfer: 8

Hoe smaak het?
Het is eerste dat me opvalt is dat de reep veel harder is dan ik had gedacht, ik heb al eerder repen op basis van dadels gehad en die waren meestal erg zacht maar deze helemaal niet. Het volgende dat me opvalt is dat het heel erg naar bosvruchten proeft en het een lichte zurige smaak heeft. Maar ook de noten proef je er door heen. Ik moest in eerste instantie heel erg aan de textuur wennen, maar naar een paar happen beginnen ik die ook te waarderen.
Cijfer: 7,5

Conclusie
Lekker, gezond, gezonde ingrediënten. Toppertje!

Eindcijfer: 8.0

6 Responses

  1. Oh, die repen zijn praktisch niet te vinden in België! Denk dat het wel iets voor mij is, gezien de foto. Mmm…

  2. Ik heb een tijdje geleden een appelreep gekocht van dit merk, ik was er ook erg tevreden over!!

  3. ik ben dol op de repen van NAKD. Ze zijn prijzig, maar absoluut de moeite waard. Ik bestel ze via hun eigen site en neem altijd het kleine formaat. De choco varianten zijn heel lekker en de ginger bread is ook een van mijn favorieten.

    groetjes Willemijn

  4. Je kunt Nakd-repen in alle 11 smaken vinden bij http://www.pukster.nl!

  5. Anonymous

    Komt er een zelfgemaakte variant op de blog?

Leave a Reply