Review: Euroshopper Yoghurt Rijstwafels

posted in: Review | 4

Ik heb 100 volgers op Bloglovin! Echt geweldig!

IMG_8493

IMG_8500

Wat?
Euroshopper Yoghurt Rijstwafels

Waar?
Albert Heijn

Wat kost het?
1,25 voor 9 stuks

Waarom gekocht?
Ik was op zoek naar iets om te reviewen, ik zag deze en vond ze er 1. lekker uit zien en 2. eindelijk een keer iets goedkoops en makkelijk te krijgen!

Hoe ziet het er uit?
Een hele saaie rode plastic verpakking met heel groot Rice Crackers with Yoghurt erop. Erin zitten drie kleine zakjes met elk drie rijstwafel met erop een witte gerimpeld laagje. Ik vind het overigens heel goed dat ze per 3 verpakt zijn, dan blijven ze lekker vers :)

Ingrediënten
yoghurtcoating 60% (suiker, cacaoboter, yoghurtpoeder, weipoeder, lactose, emulgator (sojalecithine), aroma), zilvervliesrijst, zeezout.

Word ik blij van de ingrediënten?
Ik moet zeggen, ik had gedacht dat het veel erger zou zijn. Ik vind het echt heel erg meevallen! Ok yoghurtpoeder en weipoeder heb ik niet in mijn keukenkastje staan, maar het zijn niet echt hele erge onnatuurlijke ingrediënten.
Cijfer: 7

Voedingswaarde per stuk:
83kcal, 11g koolhydraten (6g suiker), 4g vet, 2.5g verzadigd vet, 0.2g vezels

Word ik blij van de voedingswaarde?
Niet echt, qua kcal is het helemaal ok als tussendoortje, maar het bevat wel heel veel suiker en verzadigd vet. Maar ik denk dat het redelijk vergelijkbaar is met andere koeken.
cijfer: 6.5

Hoe smaak het?
In eerste instantie proef je heel erg de rijstwafel, want het is vooral heel veel rijstwafel en een heel klein beetje yoghurt. Maar de yoghurtsmaak is echt niet lekker, het is heel zuur, helemaal niet zoet (wat je niet zou verwachten aangezien ingrediënt nummer 1 suiker is).  Geef mij maar een gewone rijstwafel of een rijstwafel met chocolade, veel beter!
Cijfer: 5,5

Conclusie:
Niet lekker.

Eindcijfer: 6

4 Responses

  1. Martine

    Ik zag het, want ik was de 100ste. Grappig. Ik ben bloglovin pas net aan het ontdekken. Weet nog niet of ik het handig vind. Maar aangezien ik zelf nog geen volgers heb, moet ik met er toch eens in verdiepen.

  2. Margrietje01

    Gefeliciteerd en op naar de 200! Ik weet niet of ik bloglovin’ blijf houden, want ik vind het jammer dat je dan altijd een dag achterloopt…
    Vwb je review vind ik je nog vrij mild met een 6 als je het “niet lekker” vindt. Is een onvoldoende dan het cijfer als je iets echt vies vindt?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.