Wil je een hele makkelijke manier om je rijstepap een heel speciaal smaakje te geven?
Roer er dan jam door!
Ik gebruikte hier aardbeienjam in combinatie met kokosmelk, die heel goed combineren; de zoetigheid van
de aardbeienjam en het romige van de kokosmelk, een ideale combinatie.
Tips:
- Je kan natuurlijk ook jam met suiker gebruiken, laat dan stevia weg.
- Dit lijkt me ook heel erg lekker met mangojam of bosbessenjam.
Suikervrije Aardbeien Kokos Rijstepap
Geïnspireerd op Joy the Baker
Nodig:
- 135g gekookte rijst
- 360ml kokosmelk
- 1/8 tl stevia poeder
- 1 tl koekkruiden
- 120g suikervrije aardbeien jam
Hoe maak je het:
- Meng de rijst, kokosmelk, stevia en koekkruiden in een kleine steelpan en breng aan de kook.
- Zet het vuur laag en laat 15-20 minuten pruttelen, totdat bijna al het vocht opgenomen is.
- Roer de jam erdoor en serveer.
Geeft 2 porties
Leave a Reply