Teabar Review & Give-Away

posted in: Review | 18

Jullie weten dat ik dol ben op thee, ik drink echt alle thee en ik vind ook echt bijna alle thee lekker.
Maar wat ik het allerleukst vind? Is het uitproberen van rare, vreemde smaakjes die ik nog niet ken.
Zo heb ik Speculoos thee in mijn collectie, maar ook Witte Chocolade Champagne.
Je kan je dus voorstellen dat toen ik de geweldige webwinkel van de teabar tegenkwam helemaal enthousiast
werd, want daar hebben ze super veel nieuwe smaakjes die ik kan uitproberen!
Wat dacht je bijvoorbeeld van Notendroom? Een thee met amandelen, kaneel en appel, dat klinkt toch
super goed ;)

Helaas probeerde ik die niet uit, maar ik probeerde wel drie andere varianten uit:

IMG_2584

IMG_2590

Herb-a-lot
Zoals de naam al zegt een thee met héél veel verschillende kruiden erin o.a. venkel, salie en pepermunt.
En ziet hij er niet super mooi uit met die roze blaadjes ;)
Ik was in eerste instantie heel erg bang dat ik deze thee niet lekker zou vinden, omdat ik echt echt niet van
pepermunt thee houdt. Maar tot mijn verbazing, vond ik deze thee wél heel erg lekker. Heerlijk kruidig, licht zoet, perfect
voor het na het eten of om te ontspannen voor je gaat slapen (want geen cafeïne!)

IMG_2586

Amsterdam Blend
Zwarte thee met kaneel, kruidnagel en vanille. Dit is hele sterke kruidige thee, met een hele krachtige smaak,
het is bijna koffie. Ik vond hem echt heel lekker, hij proeft een beetje herfstig en is super lekker in de namiddag met
een koekje natuurlijk ;)

IMG_2591

Green Energy
Groene thee met Ginseng. Ik ben normaal helemaal geen fan van groene thee, maar misschien heb ik te snel
geoordeeld of heb ik nooit echt goede kwaliteit groene thee gehad, want deze thee vind ik wél heel erg lekker.
Hij proeft fris door de toevoeging van citroen, maar tegelijk ook verkwikkend, misschien door de ginseng?

Heb je inmiddels zin gekregen in een lekker kopje thee?
Neem dan zeker eens een kijkje in de webwinkel van de Teabar of in hun winkel in Amsterdam!
Maar je kan ook proberen een setje te winnen ;)

Wat moet je doen?

 • Laat een comment hieronder achter, met waarom jij dit verdient of waarom
  iemand anders deze heerlijke thee verdient.
 • Like de Facebook pagina van de Teabar
 • Deel deze actie op Twitter, Facebook of gewoon met je vrienden (optioneel)

18 Responses

 1. AnoukGoedegebuur

  Wat leuk dat je ons kennis laat maken met de Teabar, het ziet er geweldig leuk uit!
  Leuk om samen met mijn moeder of vriendinnen de thee te proeven onder het genot van heerlijke meidenpraat. Tenslotte: ”Tea is drunk to forget the din of the world”.

 2. Pien

  Wat een leuke winactie! Ik ben dol op thee, een echte theeleut, zoals de meeste logopedisten (de hele dag kletsen en een beetje thee drinken ;))

 3. marijke

  Of ik het verdien??? Tja wat kan ik daar nu voor reden voor bedenken…iedereen verdient toch gewoon een heerlijke potje thee?! Heerlijk I love it en ben altijd in voor een nieuw smaakje, want ‘gewone’ thee is er in mijn huisje niet te vinden ;)

 4. Marike

  Teabar-rules! Jaja, de appeltaart en de notendroom zijn nog steeds mijn favoriet. Lekker he! De Hibiscus is ook erg lekker trouwens!

 5. Debbie

  Ohhh en die notendroom is zooooo lekker, ik is verslaafd. En de groene walnoten thee is ook erg lekker.

 6. Edwin

  Dat heb je weer leuk gevonden. Dit zijn hele originele smaakcombinaties en ook erg leuke verpakkingen. Doet het ook vast goed als cadeautje.
  Ik hoop dat de groene thee met ginseng even lekker smaakt als je zegt, want op die thee is mijn oog gevallen. Ik wil stevig afvallen voor de zomer, en groene thee ondersteunt de vetverbranding. Valt nog niet mee voor een bourgondiër, afvallen.. Dus alle hulp is welkom! :)

 7. Ines

  Lijkt me wel een uitstapje naar Amsterdam waard! Spijtig genoeg niet meteen in de buurt als je in België woont. Dus wie weet geraak ik wel helemaal overtuigd na het winnen van zo’n pakketje. ;)

 8. Judith

  Leuke actie! Wat een fantastische smaak combinaties, lijken me allemaal heerlijk. Ben echt een theeleut, krijg vaak te horen dat ik al zoveel thee heb. Maar mijn collectie kan niet groot genoeg zijn.

 9. missbroekie

  Sinds bodieboost heb ik thee leren drinken en I just LOOOOOVE it!
  Of ik het verdien om te winnen? Iedereen verdient het! Maar aangezien ik inmiddels 10 kilo ben afgevallen, verdien ook ik wel een presentje ;-)

 10. Lisa

  Wat een gave actie :), ik ben zelf dol op thee. Drink het bijna de hele dag door. En de thee van teabar is al helemaal delicious. Je waant je in een hele andere sfeer. De thee van de teabar is een hele verwennerij. Kan er nooit te veel van hebbe. I love it. :)

 11. Eva Hopman

  Wow lekkere thee van Teabar! Mijn zus heeft er ook een paar en die zijn goddelijk. Waarom ik verdien deze actie te winnen?
  Nou omdat ik heel zielig ben! Ik heb gister 3 vaccinaties moeten laten zetten waardoor ik nu zo stijf als een reiger ben en met een manke poot loop! Lekker warme thee troost als geen ander…

 12. Eva Hopman

  Ja lekkere thee van Teabar! Waarom ik verdien deze actie te winnen? Nou gewoon, omdat ik vet zielig ben natuurlijk! Ik heb gister 3 vaccinaties moeten laten zetten en ben daarom nu zo stijf als een reiger en loop met een manke poot. Lekkere warme thee troost als geen ander…

 13. Linda

  Ohh wat een lekkere smaakjes! Ik zou heel graag een pakketje winnen. Zowel thuis als op mijn werk gaan er aardig wat liters thee doorheen. Een kopje thee in de ochtend om wakker te worden, wat kopjes delen met collega’s als rustmomentje op het werk, met een kopje thee naar buiten staren en een grote pot thee en koekjes op de bank met fijn nieuwe favoriete boek. Thee en ik zijn altijd samen :)

 14. astrid

  Ziet er prachtig uit en het oog wil ook wat… En waarom ik een setje moet winnen? Omdat ik een haat liefde verhouding heb met thee. En op dit moment is het liefde! En dan vooral waar het lekkere kruidige, verwarmende en troostende soorten betreft. (en dat troostende dan vooral omdat ik mijn baan ga verliezen)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.