Review Roo’Bar

posted in: Review | 0

Ik snap dat niet iedereen tijd heeft om zijn eigen heerlijke superfoodrepen te maken, zoals ik doe ;)
Daarom vond ik het ook heel erg leuk dat bij het pakketje van Superfood.nl ook twee superfoodrepen zaten.
Vandaag nummer 1: De Roo’Bar Chia Kokosnoot!

 
Waar?
Superfood.nl
 
Wat kost het?
1,99 voor 1 reep van 50gram
 
Waarom gekocht?
Ik heb hem uitgekozen, omdat hij kokos bevat (super lekker :)) en de verpakking er super leuk uitziet (die oogjes!)
Hoe ziet het er uit?

Een grote reep in een vrolijke verpakking. Met op de voorkant een vrolijk plaatje. De reep zelf ziet er uit als een ”standaard” dadelreep, bruin en stevig met kleine stukjes kokos en chia in de reep.

Ingrediënten:

Dadels, kokos (22%), chia (8%), rozenbottelpoeder en citroenolie.

Word ik blij van de ingrediënten? 
Dit vind ik leuk een reep waarbij de ingredienten die op de voorkant van de verpakking staan, ook daadwerkelijk in redelijke hoeveelheden in de reep zitten. En de rest, het kan bijna niet natuurlijker dan dit :)
Cijfer: 9 
Voedingswaarde
 
 
Per 100g: 392 kcal, 5g eiwit, 58g koolhydraten, 18g vet.
Word ik blij van de voedingswaarde:
De voedingswaarde van deze reep zijn aan de hoge kant, het is dan ook een reep die goed vult, voor na het sporten of als je veel trek hebt. Ik vind het wel jammer dat er niet op staat welke soort vet erin zit (verzadigd of onverzadigd) en de hoeveelheid vezels die erin zitten, ik vind het dus moeilijk om iets over de voedingswaarde te zeggen.
Cijfer: 7,5
 
Smaak
Jullie weten dat ik fan ben van dadelrepen, door de toevoeging van kokos en chia zaad krijg je een lekkere bite, in de zachtheid van de dadels. En ik ben zowieso dol op kokos :)
Cijver: 8.0
Conclusie:
Lekker, gezond, maar aan de dure kant.

Leave a Reply