Sinaasappel Chocolade Kokos Cruesli

posted in: Ontbijt | 0


Ik heb het tijdje niet gedaan cruesli maken, maar nu eindelijk weer een nieuw cruesli recept, speciaal voor de lezers die niet wilde dat ik zou stoppen met het maken van cruesli :) 
Maar deze cruesli is anders, er zit namelijk sinaasappel-chocolade smaak aan en dat is een hele lekkere en bijzondere combinatie voor ontbijt. Heerlijk vooral gecombineerd met yoghurt en een sinaasappel en nog wat extra cacao nibs. 
Een heerlijk ontbijtje :) 

Sinaasappel Chocolade Kokos Cruesli 

Nodig:

  • 2 el honing
  • 2 el chocopasta
  • 2 el lijnzaad
  • 2 el sinaasappelrasp
  • 2 el kokosrasp
  • sap van 1 sinaasappel
  • 150g havermout
  • 50g gemalen havermout
  • 2 el cacao nibs

Hoe maak je het:

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Meng de honing, chocoladepasta, lijnzaad en sap in een grote kom, verwarm kort in een pannetje of magnetron.
  3. Meng de twee soorten havermout en kokosrasp erdoor.
  4. Bak 30 minuten en roer 1x halverwege door.
  5.  Laat afkoelen in de oven.
  6. Roer de cacao nibs erdoor en bewaar in een lichtdichte doos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.