Mijn week VI

posted in: Mijn week | 0

PhotoGrid_13919731959921. Ik ben het vervolg van ”Ja maar, wat alles als alles lukt’. Een heel interessant boek over omdenken, de mogelijkheden zien ipv problemen.
Lijkt jullie het leuk om een review van dit boek te lezen? Overigens paste ik dit meteen toe bij deze heerlijke mueslirepen die niet helemaal werden zoals ik wilde.
2. Woensdagavond was ik super moe, wat is er dan beter dan lekker chillen op de bank met je fleecedekentje en lekker tv kijken (in mijn geval De School en Hij is een Zij).
3. Dinsdagavond deed ik mee aan de nationale eettest, heel leuk en ik had 26 punten. Alleen een paar vragen die puur gok werk waren, zoals wat is de meest gegeten stamppot in Nederland (zuurkool) en hoeveel hamburgers worden er per jaar in Nederland gegeten (400 miljoen).
4. Woensdag kwam ik moe thuis, wat was ik toen blijĀ  dat ik nog een restje avondeten over had, wat boontjes erbij en een gebakken eitje. Avondeten klaar in 10 minuten!
5. Ik bestelde weer eens wat bij iHerb (die geweldige Amerikaanse webwinkel, super leuk)!
6. Vrijdag was niet zo’n leuke dag, had een klein ongelukje met de auto, maar wat blikschade maar was toch behoorlijk geschrokken. Maar het dinertje bij kaarslicht maakte het wel wat beter.
7. Zaterdag ging naar het wetenschapsmuseum Continuum, heel erg leuk en leerzaam en daar hingen deze hele leuke oude reclameposters. Op terugweg racete ik nog even langs Duitsland, om daar allerlei lekkernijen te kopen. Speltmeel, Roggemeel, knapperige havermoutbolletjes en nog veel meer voor een spotprijsje.

Vind je het leuk om me door de week heen te volgen? Dat kan op Instagram @Debakparade

Leave a Reply