Review Sleepy Time Celestial

posted in: Review | 5

Ik kreeg de vraag of ik de nieuwe thee van Celestial wilde uit proberen.
Of ik thee wil uitproberen?
Ik als thee-aholic?
Natuurlijk wil ik die thee wel uitproberen!

IMG_5076

Schattig met dat beertje toch ;)

IMG_5079

Ingrediënten: kamille, groene munt, citroengras, tiliabloem, braambladeren, oranjebloesem, haagdoorn en rozenknoppen.

Toen ik de ingrediënten zag, werd ik even zenuwachtig, want het tweede ingrediënt is munt
en ik houd over het algemeen niet zo van munt.
Maar die twijfels en zenuwachtigheid waren al snel weg toen ik de eerste slok nam, dit is lekker!
Wat ik niet lekker vind aan munt thee is het feit dat het een ”koude” smaak is, maar dat thee warm is,
als mensen dit begrijpen?
Maar deze thee proeft helemaal niet koud, de munt heeft zeker niet de overhand, het is gewoon een goede
kruidige thee.
En of ik er beter van ging slapen? Ik weet het niet zo goed, want ik slaap al heel erg goed van mezelf,
maar lekker is ie in ieder geval :)

Celestial thee is bij de grotere supermarkten te koop; er zijn ook nog andere smaken Sleepy Time.

Deze post geschreven aan de hand van een gekregen product, maar zoals altijd geldt mijn
mening zijn 100% mijn eigen en waar.

5 Responses

  1. Ik heb deze al eens gedronken en vond hem erg lekker!

  2. Margrietje01

    Heerlijke thee, maar niet nieuw hoor. Ik heb deze thee al zeker 8 jaar in huis. De munt overheerst inderdaad niet, maar het is een subtiele kruidensmaak. Favoriete thee van mijn 3 kinderen (inmiddels 17, 16 en 14).
    De verpakking is natuurlijk helemaal te lief! Dat beertje!!! Maar wat ik ook zo fijn vind: geen touwtjes met onnodige labeltjes aan de theezakjes. Ja, je moet even hittebestendige vingers hebben om het theezakje eruit te vissen of een lepeltje gebruiken (wat ik dan altijd weer teveel moeite vind), maar dan geniet je ook oprecht van erg fijne kruidenthee. Ik drink het de hele dag op mijn werk en ik word er zeker niet slaperig van! Maar ‘s avonds is het een hartverwarmende thee waar je ontspannen van wordt en dat bevordert vast het goede slapen. Enjoy!

  3. Deze is lekker inderdaad! De andere smaakjes moet ik nog proberen…

  4. Wat grappig: ook ik hou niet zo van gedroogde munt, maar deze variant vind ook ik heerlijk… Idd niet nieuw, toch niet in België… Ik teken en illustreer zelf, dus verpakkingen met mooie tekeningetjes erop zijn sowieso irresistable! geniet ervan hoor….

Leave a Reply