I’m back! Na een belachelijk lange vakantie (5 weken *shame*) ben ik eindelijk weer terug in Nederland en dus op de baking parade :)
Om weer in de ‘kookmood’ te komen begin ik met nog een recept voor havermoutpap. Ik weet dat ik er al heel veel heb, maar ik blijf nieuwe dingen met havermout te bedenken :)
Dus deze keer leek me het lekker om in plaats van de koffie bij de havermout te drinken de koffie erdoor te doen, in plaats van melk of water en wat bleek het is erg lekker:)
Cafe au Lait Havermout
Nodig:– 30 g havermout
– 200 ml koffie
– suiker/ zoetstof / honing na smaak
– scheut melk
– 1 el geraspte kokos (voor de garnering)
Hoe maak je het:
Doe de havermout, koffie en zoetstof in een steelpan. Breng het mengsel op een middelhoog vuur aan de kook, zet het vuur zacht en laat pruttelen totdat de havermout alle vloeistof heeft opgenomen.
Doe de pap in een kom. Giet er een scheut melk overheen (zoveel als je wilt) en garneer met de geraspte kokos.
Smakelijk!
Leave a Reply