Panini a la Pomme

posted in: Brood | 7

Klinkt dat niet chique? Panini a la Pomme?

Je zou het zo op de kaart van een lunchroom verwachten, toch?

Het ziet er ook nog eens lekker uit, toch?

IMG_6142
IMG_6144

En het is super simpel te maken, toch?

Panini a la Pomme

Nodig:

  • 2 snede (rozijnen)brood
  • appelstroop
  • 1/2 appel
  • handje rozijnen
  • kaneel

Hoe maak je het:

  1. Verwarm de panini maker/ tosti-ijzer voor.
  2. Snijdt de appel in 4-en en dan de partjes in dunne plakjes.
  3. Besmeer één snee met appelstroop en bekleed dan met plakjes appel.
  4. Bestrooi de appel met kaneel.
  5. Besmeer de andere snee dun met appelstroop en bestrooi met rozijnen.
  6. Leg de sneeën op elkaar en leg in het tost-ijzer en bak 3-4 minuten totdat de panini lichtbruin is.
  7. Snijdt schuin door en serveer

Geeft 1 panini

 

 

7 Responses

  1. Marike

    Eenvoudig.. maar erg lekker! Een beetje griekse yoghurt of vanile kwark on the side en je ontbijtje/lunch of tussendoortje is klaar!!
    Prachige foto’s trouwens.. ik krijg er trek van ;).

    Liefs,

    Marike

  2. De Bakparade

    @ Anoniem
    Ja tuurlijk kan dat, maar dan proeft het wel heel anders. Ik maak wel eens honing met brie of je kan ook honing met banaan doen, zoveel variatie mogelijk ;)

  3. Daisy

    Ziet er lekker uit. Zelf zou ik het dan eerder met wit brood maken. Vind ik gewoon lekkerder. :)
    Nog bedankt voor je reactie op mijn blog. En voor je tips ivm de tosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.