Klinkt dat niet chique? Panini a la Pomme?
Je zou het zo op de kaart van een lunchroom verwachten, toch?
Het ziet er ook nog eens lekker uit, toch?
En het is super simpel te maken, toch?
Panini a la Pomme
Nodig:
- 2 snede (rozijnen)brood
- appelstroop
- 1/2 appel
- handje rozijnen
- kaneel
Hoe maak je het:
- Verwarm de panini maker/ tosti-ijzer voor.
- Snijdt de appel in 4-en en dan de partjes in dunne plakjes.
- Besmeer één snee met appelstroop en bekleed dan met plakjes appel.
- Bestrooi de appel met kaneel.
- Besmeer de andere snee dun met appelstroop en bestrooi met rozijnen.
- Leg de sneeën op elkaar en leg in het tost-ijzer en bak 3-4 minuten totdat de panini lichtbruin is.
- Snijdt schuin door en serveer
Geeft 1 panini
Tine
Mmm, ben ik gek op!
Lekker in combinatie met bacon ook:
http://goodlookfood.blogspot.com/2011/03/new-breakfast.html
Marike
Eenvoudig.. maar erg lekker! Een beetje griekse yoghurt of vanile kwark on the side en je ontbijtje/lunch of tussendoortje is klaar!!
Prachige foto’s trouwens.. ik krijg er trek van ;).
Liefs,
Marike
Dzoli
Ja het klinkt heel chique en smaakt zeker heel lekker;)
De Bakparade
@ Time,
Helaas ben ik vegetarier, maar ik geloof graga dat het lekker is :)
@ Marike en Dzoli
Tnx voor de complimenten :)
Anonymous
kan je ook honing inplaats van appelstroop gebruiken?
De Bakparade
@ Anoniem
Ja tuurlijk kan dat, maar dan proeft het wel heel anders. Ik maak wel eens honing met brie of je kan ook honing met banaan doen, zoveel variatie mogelijk ;)
Daisy
Ziet er lekker uit. Zelf zou ik het dan eerder met wit brood maken. Vind ik gewoon lekkerder. :)
Nog bedankt voor je reactie op mijn blog. En voor je tips ivm de tosti.