Nieuwe Producten

posted in: Ander | 14

Ik heb een aantal producten gekocht waar ik héél erg blij van word en die ik graag met jullie wou delen :)

IMG_0820

Ten eerste deed ik mijn eerste bestelling bij iHerb. iHerb is een grote Amerikaanse webwinkel, waar ze super super veel gezonde producten hebben die in Nederland vaak moeilijk te verkrijgen zijn, denk aan stevia (ook in allerlei smaakjes), glutenmeel, glutenvrijmeel en allerlei lekkere repen. En de prijzen van deze producten zijn ook vaak nog stukken lager in vergelijk tot Nederland.

Wat kocht ik er in?

Cacoa Nibs – 450g – 10,45 euro.
Jullie weten dat ik dol ben op cocoa nibs, en dit is 2x zoveel voor bijna dezelfde prijs in vergelijking tot Nederlandse prijzen.

PB2– 184g – 4,40 euro
Dit product is echt geniaal. Het is ontvet pindapoeder dat je aanlengt met water of melk en je hebt een smeersel dat bijna pindakaas is maar dat minder kcal (45 per 2 el), vet (1,5g) en meer eiwitten ( 5g) bevat dan gewone pindakaas én het is ook nog eens lekker ;)

Vital Wheat Gluten – 623g – 4,90
Oftewel glutenmeel, in Nederland redelijk lastig te krijgen, gebruik ik om seitan te maken én vegetarische worstjes (recept komt nog).

Hoe gaat het bestellen? Super makkelijk, je legt gewoon in je winkelmandje wat je wilt en je checkt uit en betaald met creditkaart. Verzendkosten zijn tot 2 kg maar 4,50 (in Nederland is dat 6,75) en bij je eerste bestelling krijg je 5 dollar korting als je de code WUR648 gebruikt!

En over de verzending en klantenservice hoef je je ook geen zorgen te maken. Ik had het pakketje binnen 1 week. Helaas zat er bij mijn in de verpakking van het glutenmeel een scheurtje, ik heb iHerb daar over gemaild en ik kreeg meteen het bedrag van het meel teruggestort, super klantenservice toch?

Ik ging een tijdje geleden naar Aken (Basic AG, Theaterplatz 9-11) en kon het daar niet laten de biologische winkel in te gaan. En wow wat hebben ze daar een keuze, zoveel meer dan in Nederland en de prijzen zijn ook nog eens iets lager :).
Ik kocht er een flesje stevia, was maar 6 euro. En een aantal nieuwe repen (allemaal 0,99 euro):
Amaranth Muesli Riegel van Allos
Power Mix Fruchtenschnitte  van Rapunzel
Bananane Mandel Fruchtschnitte van Allos

We aten hier overigens ook nog een heerlijk kaasbroodje gemaakt met feta en pesto, maar ze hadden hier ook nog heel veel andere lekkere bakkerij artikelen om daar op te eten, zeker een aanrader!

Dus ben je eens in Duitsland? Ren zeker een biologische winkel in!

Hebben jullie nog tips voor leuke/handige (web) winkels?

14 Responses

 1. Lies

  Aaah is je toch gelukt om de PB2 te vinden waarvan ik je had gevraagd of je die wou reviewen :D
  Echt beter! Maar smaakt die echt lekker?
  En kan je op die website gewoon betalen met iets dat geen creditcard is?

 2. Lies

  Oh jammer, las er overheen, je kunt alleen betalen met creditcard :( en die heb ik dus niet.. zucht.. nog steeds geen PB2 voor mij dus.

  • De Bakparade

   Is inderdaad stom, kan je geen creditkaard van iemand lenen? Ik heb die van mijn ouders geleend. Ik wil je ook wel een seintje geven als ik weer iets bestel dan kunnen we misschien iets regelen…

  • Lies

   Mijn moeder heeft wel een creditcard, zou het kunnen proberen.. maar mijn moeder is heel stellig met niks op internet kopen/doen met die creditcard (omdat ze een keer bestolen is op die manier).. maar een seintje geven is altijd goed ja! Bedankt! :)

  • De Bakparade

   Ik ben ook altijd een beetje huiverig, maar er staan zoveel positieve reacties op en ik zie op internet zoveel mensen die bij hen verkochten dat ik het wel vertrouwde…

 3. Marike

  …en weer zit ik te glunderen achter mijn pc bij het zien van deze website en de aanbevelingen. Wauw! Glutenvrije producten in overvloed zonder al te veel chemische toevoegingen! Top!! Ik ga eens kijken wat ik ga bestellen!

  Liefs,

  Marike

  PS. Ik koop zo nu en dan wat ingrediënten bij http://www.spiruella.nl
  Goede en overzichtelijke site. Snelle verzending :).

 4. Anonymous

  In de PB2 zit wel suiker. Ik vind suiker persoonlijk meer ongewenst dan vet.

  • De Bakparade

   Er zit 2 gram suiker per portie, ik vind dat wel meevallen, maar als je dat echt een probleem vind kan je ook pindameel kopen en dat aanmaken met water, is hetzelfde idee

 5. Mirjam

  Ik ben erg benieuwd of je niet achteraf nog invoerrechten moest betalen. Dat heb ik nl. wel eens gehad met een internetaankoop in de US. Dat was wel een tegenvaller.

 6. Anonymous

  Hey! ik zit me ook altijd te verlekkeren aan dingen die ze in andere landen wel hebben;) Maar goed, nood maakt creatief. ik vroeg me af waar je die pindameel koopt waar je het over hebt? Niet de PB2, maar de pindameel die je in een reactie noemt. Ik kan het eigenlijk niet vinden… (tenzij ik voedsel voor karpers wil kopen. Of is dat hetzelfde?)
  Liefs Eva

 7. Anonymous

  Wow, ik wil alleen zeggen: BEDANKT! Ik was al zo lang op zoek naar dingen, zoals PB2 of Walden Farms producten of Quest Protein Bars!!!!!!!!!! En eindelijk gevonden door jouw blog! Ik ben zo blij, ik wil je een dikke knuffel geven :D

 8. puurcharlotte

  Hoi!
  Bestel jij nog wel eens iets bij Iherb. Ik ben via jou op die site gekomen vorig jaar en heb vandaag alweer mijn 3de pakketje binnen gekregen. De eerste keer heb ik via jouw code besteld maar de 2 andere keren eigenlijk zonder code. Stom want ik zag dat je je eigen niet kan sponsoren. Raar eigenlijk dat je zelf geen korting kan sparen met je eigen bestellingen. Dus misschien kunnen we elkaar helpen door elkaars codes in te vullen?
  De mijne is: LKW827
  De producten die ik deze keer had besteld kan je zien op: http://puurcharlotte.wordpress.com/2013/11/06/596/ . Kom zeker eens kijken!
  groetjes Lotte

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.