Bonbons die zijn super ongezond zou je zeggen, maar deze bonbons niet!
Ze zitten bom vol goede vetten van de amandelen, vol vezels door de vijgen en amandelen…
Ze zijn vegan, dus ook nog eens goed voor de planeet.
Wat wil een mens nog meer? Nouja misschien deze dopen in chocolade, maar dat is voor een volgende keer ;)
Amandel Vijgen Bonbons
- 140g amandelen
- 5 vijgen, geweekt
- 1 el dadelstroop
- 1/4 tl zout
- 1/2 tl kaneel
Hoe maak je het:
- Bekleed een kleine vorm met plastic folie.
- Doe de amandelen in de keukenmachine en pureer 3-4 minuten totdat het een heel fijn is
en nat begint te worden. - Voeg de vijgen, dadelstroop, zout en kaneel toe en pureer verder.
- Giet het de vorm en duw stevig aan.
- Zet 1h in de diepvries en snijdt in stukken.
- Bewaar in de diepvries.
Geeft 10 bonbons
Leave a Reply