Sugarless & High Tea Give-away!

posted in: Review | 14

Ik liet het al een heel klein beetje doorschemeren op twitter vrijdag. Ik was op weg naar een hele leuke afspraak voor
de blog, die iets te maken had met suikervrij.
Ik ging op bezoek bij Sugarless, een restaurant/theeroom in Amsterdam waar alleen gerechten zonder geraffineerde suiker
op de kaart staan, hoe leuk is dat?
IMG_2203
Na wat gezoek stapte ik binnen in een supergezellig ingericht zaakje en werd ik meteen super hartelijk ontvangen
door Jennifer de eigenaresse. Onder het genot van een heerlijke chai latte en een aantal taartjes om te proeven had
ik een super interessant gesprek.
IMG_2200
Jennifer kwam er zelf naar jarenlang gezondheidsgedoe achter dat ze Candida had, een soort gistinfectie in je bloed die voor heel
veel vage gezondheidsklachten kan zorgen. De oplossing hiervoor is het volgen van een zeer streng dieet, waarbij je
geen suiker mag (en zeker in het begin nog veel meer niet). Hierdoor ging zij zich verdiepen in suikervrij of met minder suiker
koken en bakken. Toen ze vervolgens tijdens een vakantie in Amerika er achter kwam dat ze daar wel restaurantjes en dergelijke
zijn waar je suikervrij kan eten, wist ze het meteen, dit moet er in Nederland ook komen en zo gezegd zo gedaan. Binnen
1 jaar was Sugarless een feit.
Een super leuk zaakje waar je heerlijke baksel gezoet met dadelstroop, rijststroop, honing en heel soms rietsuiker kan snoepen. Maar
ook heerlijke broodjes van zuurdesembrood én sapjes met superfood erin (acai, chai, hennep, noem maar op!).
En ik mocht dus ook een aantal gebakjes proeven!
Ik was echt super fan, wat was het lekker allemaal en je proefde écht niet dat er geen geraffineerde suiker in zat! Het was
allemaal heerlijk, mijn favoriete? De butterscots marsepein, het dadel-notenballetje en de cheesecake met frambozen, zo lekker!
IMG_2198
En weet je wat het aller aller leukst is (en hier ben ik echt heel erg jaloers op!)
Ik mag aan één lezer een High Tea voor 2 personen weggeven.
Wat moet je hiervoor doen?

 • Like Sugarless op Facebook (je maakt dan ook meteen kans op de high tea die zij elke twee maanden verloten).
 • Volg mij en Sugarless op Twitter
 • Laat een comment achter met wie jij de high tea zou gaan doen!
 • Heb je geen sociale media? Dan mag je natuurlijk ook meedoen. 

Deze actie is open tot en met 12 februari 2013.
Je natuurlijk ook gewoon zelf langsgaan, je vind Sugarless op:
Bilderdijkstraat 92, Amsterdam, 020 846 23 58

14 Responses

 1. Nilou Soe

  Ik zou graag een high tea willen doen met mijn vriendin, die ontzettend veel voor mij heeft gedaan. Sinds ik ben getrouwd heb ik niets meer met haar ondernomen! Ik hoop dat dus te doen d.m.v deze High Tea*keeps fingers crossed*

 2. ElineW

  Super hee! Dit is echt waar ik al lang naar op zoek ben! Een gat in de markt volgens mij! :) Ik wist niet dat er al zulke zaakjes bestonden. Helaas wel in Amsterdam, maar met een dagje shoppen eraan vast is dit natuurlijk HET perfecte uitje voor mij en mijn beste vriendinnetje. Zij zit momenteel in een zware relatiecrisis dus ik zou haar hier heel erg blij mee maken! We kunnen wel wat afleiding gebruiken en wat is er nou beter dan zoetigheid en hightea-en bij een relatiecrisis maar dan SUGERLESS! <3

 3. Sanne

  Ik vind dit echt een geweldig alternatief. Ik zou dit graag met een vriendinnetje van mij doen. Wij kunnen nu weer genieten van eten, wat we heel lang niet hebben gekund. Dit zou voor ons perfect zijn :)

 4. Danielle

  Het lijkt mij super om samen met een facebook vriendin bij jullie te komen high tea-en. Zij is voedingsdeskundige en ik heb heel veel van haar geleerd het afgelopen jaar en hadden het idee om elkaar binnenkort eens te ontmoeten dus wat zou het gaaf zijn als wij samen bij jullie van een high tea kunnen genieten en misschien nog wel het een en ander aan informatie met elkaar kunnen delen… Gezond eten is echt elke dag weer een groot feest :-)

 5. Honeybird

  Superleuk! Ik zou mijn beste vriendin meenemen. Ik heb haar al veel te lang niet gezien. Bovendien was ze onlangs jarig, maar zat ze in Zuid-Afrika dus ik kon haar cadeautje niet geven. Dit is natuurlijk een perfecte setting om bij te kletsen en mijn (zelfgemaakte!) cadeautje te geven. En extra geweldig dat het sugarLESS is, want ze mijdt momenteel alle geraffineerde suikers. ^-^

 6. Anita H.

  Leuk om zo’n high tea te combineren met een dagje shoppen in Amsterdam. En dan neem ik een van mijn vriendinnen mee.

 7. Linda Willemsen

  Hee!

  Ik volg je al een tijdje en je staat onder mijn favorieten hoor! Leuke recepten heb je er op staan! Ik doe graag mee met deze leuke! prijsactie. Ik zou met mijn man samen gaan! Ik probeer al regelmatig suikervrij te eten, maar dit zou echt de ideale manier zijn om hem ervan te overtuigen dat suikervrij ook heerlijk kan zijn.. hihi.. ;)
  Succes verder en hopelijk vind je snel een baan!

 8. Anonymous

  helaas heb ik geen sociale media, ik zou met mijn man gaan zonder mijn 4 jongens, we zijn ook van zonder suiker, dat zouden meer mensen moeten doen
  ryderryder32(at)gmail(dot)com

 9. Linda A.

  Leuk! Ik zou graag samen met m’n kersverse, heerlijke geliefde een bezoekje aan Sugarless willen brengen. Omdat hij nog gekker op zoetigheid is dan ik en omdat ik dan weer een reden heb om met hem af te spreken.

 10. Amoureuse

  Hi Bakparade!

  Eerlijk toegegeven volg ik je pas op Twitter na het lezen van deze post. Je blog bezoek in regelmatig (altijd exact de juiste links (naar jou) wanneer ik gezonde bakseltjes ‘google’), en ik wist gewoonweg niet dat je ook op Twitter te vinden bent!

  Maar ik dwaal af, hihi!
  Waarom ik graag deze high tea zou willen winnen is niet zo moeilijk. Sinds nu ongeveer een jaar vermijd ik slechte ingrediënten en eet ik zo puur mogelijk. Helaas is dan een lekker gebakje of lunch eten in een willekeurig zaakje dan best lastig..
  Mijn moeder heb ik (mede door jou recepten aan haar te laten proeven) ook eindelijk overgehaald om zoveel mogelijk ‘foute’ ingrediënten te laten staan nadat ze 35 kilo is afgevallen. Ook zij voelt zich er nu al super goed bij en heeft ‘de knop’ totaal omgezet. De high tea zou ik dan ook uiteraard samen delen met haar, als verrassing om nog meer te benadrukken hoe trots ik op haar ben, en om samen te genieten van al dat gezonde lekkers!

  Veel liefs (en ga zo door met de blog), Anouk

 11. Annelieke

  Wat raar… Mijn eerdere reactie is verdwenen, maar wil nog steeds graag mee doen hoor :)

  Superleuke winactie ook weer.
  Ik zou graag mijn moeder meenemen als ik de High tea zou winnen. Zij ziet het nut niet in van suikervrij eten en geloofd dus eigenlijk ook niet dat het gezonder zou zijn of uberhaupt lekker is. Dus ik wil haar graag laten proeven dat suikervrij ook erg lekker kan zijn.

 12. Sharifa

  Te gek!! Ik ben grote fan van Sugarless maar heb er nog nooit een high tea genoten. Wel vorige week nog hun awesome cheesecake gegeten, wow zeg!! Heb een dochtertje van 1,5 die in haar leventje nog geen korreltje suiker heeft gegeten en dat wil ik zo lang mogelijk zo houden! Ben zelf al een tijdje suikervrij en probeer m’n man ook zover te krijgen. Een Sugarless high tea will definitely back me up! En onze kleine meid heeft ook wel een keer een taartje verdiend, zonder suiker en andere troepjes uiteraard! Fingers Crossed!

 13. Marike

  Ha Inge,

  Ik dacht dat ik al een reactie had geplaatst, maar ik zie hem niet terug. Ach, dan maar even opnieuw!

  Wauw, wat een mooie actie! Ik zou graag samen met mijn moeder deze high thea willen delen. Ik wil haar verrassen omdat ik trots op haar ben, na een lang herstelproces van borstkanker en een gebroken knie. Door mijn studie orthomoleculaire voeding heb ik haar een nieuwe inzichten gegeven op het gebied van voeding en samen maken we nu regelmatig lekkere recepten van jouw site! Vooral de muesli recepten vallen in de smaak! Samen met mijn moeder zou ik een dagje naar Amsterdam willen en aangezien het erg lastig is om gluten vrij te kunnen genieten van een high thea zou de high thea in dit zaakje geweldig zijn omdat ze hier op in kunnen spelen.

  Ik ben benieuwd!

  Liefs,
  Marike

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.