Review AH Gedroogde Fruit Repen

posted in: Review | 0

Het werd weer eens tijd voor een review :)


Wat?
AH Reepjes gedroogd fruit Aardbei Peer Appel
 
Waar?
AH
 
Wat kost het?1,99 voor 6 reepjes.
 
Waarom gekocht?Ik koop en maak wel vaker dadelrepen, maar dit is weer een keertje wat anders, klinkt lekker, relatief goedkoop en gemakkelijk te verkrijgen.
Hoe ziet het er uit?
Een klein kartonnen doosje met op de voorkant plaatje van appel, peer en aardbei en allerlei kreten zoals ”rijk aan vezel” en ”97% puur fruit”. In het pakje zitten 6 relatief klein reepjes die er een beetje rood uit zien met kleine witte stukjes erin.
Ingrediënten:
Word ik blij van de ingrediënten: 
Ik moet zeggen ik ben redelijk tevreden ben over de ingrediënten, ik kan het allemaal thuis brengen en het is allemaal natuurlijk. Maar (er is natuurlijk een maar ;)) er zit natuurlijk maar heel weinig aardbei in en ik zou bij god niet weten wat aroniapuree is.
Cijfer: 8,5
Voedingswaarde
Word ik blij van de voedingswaarde?
Erg goed, veel vezels (heel veel vezels), weinig vet en qua kcal perfect als tussendoortje. Enige maar? Er zit relatief veel suiker in, maar het gaat dan wel om vruchtensuiker en dat vind ik persoonlijk geen probleem.
Cijfer: 9
Hoe smaak het? 
Ik moet zeggen ik vind het wel lekker, het is veel frisser dan een dadelreep en er zit een verrassende echte aardbei smaak in. Verder lijkt het alsof de appels of peren niet helemaal fijn zijn gemaakt en er zit dus nog wat textuur in de repen!
Cijfer: 8
Conclusie:
Lekker, gezond en relatief goedkoop.
Cijfer: 9

Leave a Reply