Mei

posted in: Ander | 0

Wat deed, maakte en at ik allemaal in mei?
Neem een kijkje!

Ik deed een heerlijke High Tea met mijn vriendinnen.

Ik ga naar het Persevent van Neff, waar ik Ramon Beuk ontmoette en een heerlijke gegrilde ananas met gepofte quinoa cruesli maakte :).

Verslag Neff Persevent

En ging ik naar de Oosterse Markt in Beverwijk, waar ik op de foto ging met Pierre Wind en nam
ik een grote tas met lekkers mee.
Verslag Oosterse mark Beverwijk

Begon ik zowaar met werken, nee het is nog niet wat ik wil, maar het is iets :) en ik zoek hard verder. Dus mocht je een leuke onderzoeksbaan in de Voedingsrichting kennen? Laat het me weten!

En dan nog twee vragen voor jullie, ik wil graag een subcategorie maken met alleen glutenvrije, suikervrije en vegan gerechten. Maar daar heb ik wat hulp bij nodig, zou er iemand zijn met een glutenallergie bv die voor mij een gedeelte van de receptenindex zou door willen gaan en mij een lijstje zou willen mailen met de glutenvrije recepten? Alle kleine beetjes hulp zijn welkom! [email protected]

Ten tweede zijn er nog mensen die een gast blog zouden willen schrijven? Heb je een bijzonder dieet en zou je daar iets over willen vertellen of weet je gewoon een heerlijk recept dat bij de Bakparade past? Laat het me weten via [email protected]

En tenslotte maakte ik weer een aantal lekkere dingen zoals:

Suikervrije Aardbei Kokos Mueslirepen

Gekruide en Zoete Kokoschips

Zuurdesem Pesto Crackers

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.