Zuurdesem Muesli Pindakaas Honing Crackers

posted in: Brood | 1

Ik vertelde al eerder over deze goddelijke crackers op Facebook.
Deze crackers zijn namelijk zo lekker, dat ik ze al 3x eerder hebt gemaakt, maar ze niet kon posten omdat ik ze eerder op had dan dat ik er een foto van gemaakt.
Ze zijn een beetje zurig door het zuurdesem, zoet door de honing en goed vullend door de muesli, super lekker!!

Wat betreft de zuurdesem; heb je geen zuurdesem maar wil je er een? Je kan een beetje van de mijne krijgen voor een kleine vergoeding en de verzendkosten. Mail me even op [email protected]
voor meer info.
Dit recept is aangepast van mijn Zuurdesem Pesto Crackers

Zuurdesem Muesli Pindakaas Honing Crackers

Nodig: 

  • 160g zuurdesem
  • 60g muesli
  • 60g volkorenmeel
  • 1 el honing
  • 1 el pindakaas
  • 1/2tl zout
Hoe maak je het:
  1. Verwarm de oven voor op 200graden Celsius.
  2. Meng de zuurdesem met de honing en pindakaas.
  3. Schep de bloem, muesli en zout erdoor en roer totdat er een deeg ontstaat.
  4. Kneed een paar keer door.
  5. Dek af en laat 1h rijzen.
  6. Rol op bakpapier uit tot ongeveer 3-5 mm dik. Snijdt in stukken.
  7. Bak 15 minuten. Laat afkoelen in de oven.
Geeft 6-8 crackers

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.