Salade Inspiratie: Blauwe bessen couscous salade

posted in: Salade | 6

couscous blauwe bessen salade

 

Blauwe bessen – veldsla – feta – volkoren couscous – pompoenpitten

6 Responses

 1. Anne-Sophie

  Ik zit sinds een jaar op kot en zoals je waarschijnlijk zelf wel weet, is het alles behalve gemakkelijk om tijd te vinden om gezond te koken. Salades zijn dan ook mijn to-go maaltijden omdat ze zo snel klaar zijn. Wat ik eigenlijk wou zeggen, is dat ik dol ben op deze rubriek en al je salades zodra het academiejaar begint ga uittesten, want ze zien er stuk voor stuk heerlijk uit!

 2. Noor

  Ik ga deze vanavond uitproberen. Zij het iets aangepast omdat ik in de supermarkt vergeten was wat er allemaal inzat :P

 3. Maria

  Goedenavond, is het misschien mogelijk dat ik het recept van deze salade kan krijgen ?
  Met vriendelijke groet Maria Reindorp

  • Inge

   Beste Maria,

   Ik heb voor de salade niet echt een recept. Ik kook gewoon de couscous volgens de verpakking (ongeveer 75g ongekookt per persoon) en ik doe er op gevoel veldsla, blauwe bessen, feta en pompoenpitten door.

   groeten Inge

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.