Chiazaad pudding, de mogelijkheden zijn eindeloos en dat maakt het zo tof :)
Ditmaal geen kopje koffie bij het ontbijt, maar een kopje koffie in mijn ontbijt en voor het echte latte gevoel een melkschuim laag er bovenop. Een feestje in een glas, zo spring je toch elke ochtend uit je bed?
Nodig:
4 el chiazaad
100ml melk
100ml sterke koffie
5 druppel stevia
evt. extra melk
Hoe maak je het:
- Meng alle ingrediënten door elkaar in een kommetje en zet minimaal 2 uur in de koelkast.
- Als je het leuk vind kun je nu melk opkloppen en er boven op doen.
Geeft 1 portie
Vivian | stayaliveandcooking
Haha, voor als je geen tijd hebt om te ontbijten EN je koffie te drinken! Leuk recept dit, ik heb ook eens zo’n chiazaad pudding gemaakt maar toen was ie nog erg waterig… Hoort het stevig te zijn? :P
TessaC
Chiapudding, ik vind het echt een ontdekking en doe er eigenlijk veel te weinig mee. Dit is echt een leuke variant! Dank je voor de inspiratie :-D
Inge
Bij mij werd het echt een pudding, ik zou eerder wat te weinig vloeistof doen dan te veel, je kunt namelijk altijd verdunnen als je het te dik vind.