Ik maakte al eens eerder een groene smoothie, maar dat was toen niet echt een succes. Maar na aanleiding van een vraag van iemand over groene
smoothies besloot ik het toch nogmaals te proberen.
En dit maal nam ik een aantal tips ter harte, zoals lekker veel zoet fruit gebruiken en niet te veel spinazie om mee te beginnen.
Dus voegde ik een banaan en nectarine toe, blenderde alles en toen kwam er een prachtige groene substantie uit.
”Hmmm dit zou wel eens kunnen werken….”
Slok
”Oh dit is echt lekker!”
En zo ontstond toch nog een soort van liefdesrelatie tussen mij en groene smoothies, want inmiddels staan ze vaker op het menu :)
Nodig:
1 banaan, in stukjes bevroren
100ml kokoswater
100ml sinaasappel
1 nectarine
flinke hand spinazie
Hoe maak je het:
1. Pureer alles in de blender.
2. Schenk in glazen en serveer natuurlijk met een rietje :)
Geeft 1 grote porties of 2 kleine
Elsbet | La Vie Pure
Wat een origineel recept!
Monique
Ziet er goed uit, Inge! Ik durf me ook niet meer aan groene smoothies te wagen, mijn enige poging was een groene spinaziedrap haha. Maar wie weet laat ik me nog eens tot dit recept verleiden!
Inge
Ik dacht ook dat het nooit goed zou komen tussen mij en groene smoothies, maar ik ben nu om :) ik heb de afgelopen week elke ochtend een groene smoothie gehad! Dus zeker proberen en beginnen met weinig spinazie.