WLW: Maak je eigen theezakjes

posted in: Culinair cadeau, Maak het zelf | 3

 

IMG_8508

*koffiefilters*

IMG_8510

IMG_8512

IMG_8514

IMG_8515

IMG_8516

(Visited 164 times, 1 visits today)

3 Responses

 1. Willemijn

  Wat schattig! Leuke manier ook om losse thee te gebruiken (ik vind thee-eien nooit zo praktisch)

  Groetjes Willemijn

 2. Anonymous

  He!! Dat heb je echt leuk gedaan!!!

  Ook leuk een als klein cadeautje te geven met allerlei verschillende soorten thee! Lekker crea bea!
  Daar hou ik van haha.
  Succes verder.
  Ooo.. heb jij trouwens ideeen voor een gezonde cake met yoghurt???? Ik heb een tijd geleden een recept gevonden met magere yoghurt waar je dan eerst hangop van maakt en dan met ander gezonde ingredienten in de oven. Alleen kan ik het recept nergens meet vinden en ik vier volgende maand mijn verjaardag en daar komen ook mensen die geen suiker enzo mogen dus ik hoopte dat jij een goed idee had??

  Groetjes eef

Leave a Reply

Door het aanvinken accepteer je dat je naam, e-mail adres en eventueel website worden opgeslagen door De Bakparade, deze gegevens zijn alleen voor mij te zien en worden niet met derden gedeeld.