Speculoos Witte Chocolade Knapperige Koek

posted in: Repen, Snacks | 0

De combinatie van Speculoos en witte chocolade?
Ik denk het mijn nieuwe favoriete combinatie is.
Het romige, vanille van de witte chocolade past zo goed bij het
kruidige van de Speculoos: zó lekker!
Je moet het proberen!

Tips:

  • Mocht je geen Speculoos willen gebruiken, pindakaas kan natuurlijk ook!
  • Liever geen witte chocolade? Gebruik dan puur.

Speculoos Witte Chocolade Knapperige Koek

IMG_2187

IMG_2191

Nodig:

  • 1/2 el lijnzaad
  • 2 el koffie
  • 65g Speculoospasta
  • 50g suiker
  • 60g havermout
  • 30g volkorenbloem
  • snuf zout
  • 35g witte chocolade.

Hoe maak je het:

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius en bekleed de bodem van een kleine springvorm
    met bakpapier.
  2. Meng de koffie en lijnzaad en laat 5 minuten staan.
  3. Meng de Speculoospasta en suiker.
  4. Roer het koffie-lijnzaadmengsel door het speculoosmengsel.
  5. Schep de havermout, bloem en zout erdoor.
  6. Schep de witte chocolade erdoor.
  7. Bak 20 minuten totdat de randen lichtbruin beginnen te worden.
  8. Laat 5 minuten afkoelen in de vorm en daarna verder op een rooster.

Geeft 6 stukken

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.