De combinatie van Speculoos en witte chocolade?
Ik denk het mijn nieuwe favoriete combinatie is.
Het romige, vanille van de witte chocolade past zo goed bij het
kruidige van de Speculoos: zó lekker!
Je moet het proberen!
Tips:
- Mocht je geen Speculoos willen gebruiken, pindakaas kan natuurlijk ook!
- Liever geen witte chocolade? Gebruik dan puur.
Speculoos Witte Chocolade Knapperige Koek
Nodig:
- 1/2 el lijnzaad
- 2 el koffie
- 65g Speculoospasta
- 50g suiker
- 60g havermout
- 30g volkorenbloem
- snuf zout
- 35g witte chocolade.
Hoe maak je het:
- Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius en bekleed de bodem van een kleine springvorm
met bakpapier. - Meng de koffie en lijnzaad en laat 5 minuten staan.
- Meng de Speculoospasta en suiker.
- Roer het koffie-lijnzaadmengsel door het speculoosmengsel.
- Schep de havermout, bloem en zout erdoor.
- Schep de witte chocolade erdoor.
- Bak 20 minuten totdat de randen lichtbruin beginnen te worden.
- Laat 5 minuten afkoelen in de vorm en daarna verder op een rooster.
Geeft 6 stukken
Leave a Reply