Ik kreeg laatst een super gaaf pakketje van Superfood.nl:
Gojibessen, rauwe cashewnoten, lucama poeder, cacaoboter, 2 heerlijke repen en kelpnoodles.
Ik was super blij want dat wil zeggen dat ik eindelijk suikervrije chocolade kon maken!
Voor suikervrije chocolade heb je namelijk cacao boter nodig! |
Maar waar gebruik je die chocolade voor? Ik combineerde met nog meer superfoods: namelijk rauwe cashewnoten, gojibessen en nog meer nootjes.
Super makkelijk, super decadent en super gezond.
En wees gerust er komt nog een review van de repen :)
Suikervrije Chocolade Studentenhaverrotsjes
Nodig:
40g cacao boter
40g cacao
10-15 druppels stevia
40g goji bessen
100g studentenhaver
80g cashewnoten
Hoe maak je het:
- Bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Doe de cacao boter in klein kommetje en smelt of au bain marie of in de magnetron.
- Roer de cacao en stevia erdoor, totdat het goed gemengd is.
- Meng ondertussen de gojibessen, studentenhaver en cashewnoten.
- Roer de vloeibare chocolade door de noten en gedroogd fruit.
- Schep het mengsel op het bakpapier en laat in de koelkast opstijven.
- Breek in stukjes en geniet!
Leave a Reply