Wat vind jij?

posted in: Uncategorized | 1

stock-illustration-5853965-question-mark

Deze week geen mijn week, omdat deze week eigenlijk niet zo spannend was, maar
ik vind het altijd leuk om te horen wat jullie van de Bakparade vinden dus…

Vragenlijst

ps Alleen ik kan de gegevens bekijken!

(Visited 279 times, 1 visits today)

One Response

  1. Hoi,

    Regelmatig kijk ik op je website en doe daar toch echt leuke ideeën op. Vaak heb ik de ingredienten in huis en ik vind het een gezond alternatief. Het boek: de voedselzandloper, ben ik nu aan het lezen en daarin staat dat suiker het best vermeden kan worden. Al jouw suikervrije ideeën komen dus mooi uit!
    Kortom het is erg handig dat ik af en toe een reminder op facebook krijg dat er een berichtje op komt, zodat ik even rond kan kijken. Ook leuk om van andere meiden te lezen wat voor gezonds zij eten. Dit en je site stimuleert hier echt in! Ga zo door!

Leave a Reply

Door het aanvinken accepteer je dat je naam, e-mail adres en eventueel website worden opgeslagen door De Bakparade, deze gegevens zijn alleen voor mij te zien en worden niet met derden gedeeld.