Wraps als lunch

posted in: Lunch | 9

Hoe vaak gebeurt het niet je hebt wraps gegeten en er blijven een aantal wraps over.
Je kan ze natuurlijk invriezen, maar je kan er natuurlijk ook een hele lekkere lunch mee maken.
Namelijk een enchillada of een soort van wrap-tosti, een heerlijke wrap als lunch! (of als tussendoortje natuurlijk :)) Wat doe je? Je vult de 1/2 van de wrap met het beleg na keuze en bak de wrap vervolgens lekker krokant in
een koekenpan.

Ideeën?

Op bijna alle foto’s heb ik mijn zelfgemaakte wraps gebruikt.

IMG_4258

Peer – Appelstroop en Rozijnen.

IMG_4266

Banaan – Hagelslag

IMG_4277

Mozerella – Tomaat

IMG_4272

Pindakaas en Komkommer (niet verwarmd, maar ook erg lekker).

9 Responses

  1. Ideaal met je zelfgemaakt wraps als lunch Inge zijn gebakken uien, evt knoflook, romige avocado met rode peper en/ of garnalen of kip afgemaakt met botersla en stukjes tomaten. Kan ook niet verwarmd gegeten worden. Heb dat net op en het is heerlijk!! Volgende keer, mozzarella – tomaat (en met je zelfgemaakte wraps recept ;))!

  2. Heerlijk! Ik ben dol op wraps, vooral met kruidenkaas/tomaat/komkommer en pindakaas/banaan!

  3. Oh ik hou van wraps, heerlijk dat je er zo mee kan varieren. Eigenlijk net als pannekoeken he.

  4. Ik eet vaak een wrap als lunch. Snel. Ideaal en als je er lekker veel groente in stopt ook nog eens heel gezond!

  5. Die met banaan en hagelslag lijkt me erg lekker.

  6. Ik heb ze gisteren gemaakt Inge ;). Super makkelijk en snel! Allen met het hoeveelheid ingrediënten, maak ik 3 grote tortilla’s in plaats van 6 zodat ik ze goed gevuld kan hebben. Voor vandaag vedsla, tonijn, komkommer, AH bio natuur magere kwark en avocado :).

  7. Hoi hoi ik eet vaak wraps met ham en kaas maar met boter en hagelslag of pasta is het ook erg lekker en wraps met kruidenboter rucola en zalm ook heerlijk tenzij je niet van zalm houd

Leave a Reply