Koopmans Stroopwafel Cake

posted in: Review | 0

Koopmans

Een paar weken geleden stond een koerier met een pakketje van Koopmans op de stoep en die arme jongen vertelde mij dat ik de enige was in Limburg waar hij een pakketje moest bezorgen die dag. Dus deze post is zeker mede mogelijk gemaakt door de de lieve koerier die 1,5 uur omreed voor mijn pakketje.
Het  pakket bevatte de nieuwe cakemix van Koopmans voor Stroopwafel cake. Voor mij als die hard bakker is een cakemix bakken natuurlijk
een beetje saai. Dus besloot ik om the boyfriend die nooit (maar dan ook nooit) bakt aan het bakken te zetten.
Het gaf me heel veel lol, bijvoorbeeld toen het mis ging met het cakeblik vullen en de oven op 6 minuten werd gezet in plaats van 60 minuten. Het maken van de cake duurde iets langer dan het pak vermelde (ongeveer 30 minuten in plaats van 10 minuten), maar dat maakte de cake niet minder lekker.
Ik deelde hem nadat we natuurlijk zelf een plak hadden gehad uit op het werk en daar werd hij unaniem als overheerlijk beoordeeld en dat ben ik helemaal met hen eens (voor af en toe, want echt gezond is het natuurlijk niet ;))

IMG_7072

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.