Biologische Winkel Shoplog

posted in: Ander | 4

Ik volg buiten een hele berg foodbloggers, ook een heel aantal beauty en fashion bloggers. En dan komen er vaker shoplogs voorbij.
Super leuk om te kijken en te lezen, maar waarom kan een foodblogger geen shoplog schrijven?
Geen enkele reden natuurlijk, dus vandaag gewoon een shoplog van mijn bezoekje aan de biologische winkel in Maastricht.
Wat kocht ik?

IMG_7320

 

Kamut Rijstwafels van Lima – 1,49 euro
Ik ben niet zo’n fan van deze rijstwafels, ze hebben een erg heftige smaak.

Notengehakt – 2,99 euro
Ik vind het super handig om in huis te hebben, als je dan een keer bijna niets in huis hebt kun je toch een lekkere vegetarische burger te maken. En hoewel de verpakking super retro is, is de smaak heel erg lekker.

Amandel Prei Tofu spread van Hobbit – 3,50 euro
Ik vind de spread lekker!

Classic Chai van Yogi Tea – 3,99 euro
Deze zweefteefthee (zoals Iris dat zo mooi zegt) mijn meest favoriete thee ooit :)
Zo lekker verwarmend, zeker met een scheutje melk en een paar drupjes stevia.

Pompoen
Om pompoen kruidkoek mee te maken, dat recept komt nog :)

 

4 Responses

  1. W.

    Die burgers zijn echt zo handig. Ga ze vrijdag ook weer halen maar de granenburgers (enig nadeel voor mij is dat de meeste varianten met sojastukjes zijn en die vallen niet goed). Die nieuwe verpakking is trouwens een stuk mooier.

  2. marit

    Ik vind het een leuk item ;) Misschien, omdat je ook wel eens producten reviewd kun je verschillende producten die je hebt gekocht (bijv. verschillende soorten rijstwafels) testen op smaak én voedingswaarde. Lijkt me interessant, want wat zijn de beste opties?! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.