Banaan IJs met Yonanas

posted in: Review | 2

Bij de Turkse supermarkt hebben ze vaak overrijpe bananen liggen voor een heel klein bedrag en ik ben altijd heel erg blij als die er zijn. Want…

Overrijpe bananen wil zeggen: BANAANIJS!!

Ik maakte het eerder altijd in mijn blender, maar die was daar toch niet helemaal geschikt voor (er kwamen wat scheuren in de kom). Toen kwam ik via via op het geniale apparaat met de meest geniale naam ooit: Yonanas. En ik show hem je in het filmpje :)

[kad_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=cYvysiDBuu8″ ]

 

Variaties voor banaanijs

Yonanas is onder andere te koop bij bol.com en kost 43,99

(ik heb de yonanas zelf gekocht!)

2 Responses

  1. Joyce

    Jaaaa die heb ik ook! Geniaal. Merk wel dat ik hem alleen in de zomer gebruik. Het zijn best wat calorietjes die je binnenkrijgt dus eet het meer als tussendoortje, niet als toetje ofzo.

  2. W

    wat een herriemaker..ik spaar nog druk voor een vitamix blender. Het idee van het maken van banaanijs staat nog wel op het probeerlijstje, ookal hou ik niet van banaan! ;-) Maar ik wil ze soms nog wel eens kopen en dan belanden ze uiteindelijk in de vriezer omdat ze niet op eet maar wel weet dat ik er banaanijs van zou kunnen maken..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.