Er zijn echt van die groenten waarbij geen flauw idee heb wat ik er mee moet doen, bijvoorbeeld:
– Venkel
– Radijs
– Brocolli
– Bleekselderij
En bij mij geld altijd:
When in doubt, make it into a salad
Dus ook de radijsjes die ik in de aanbieding kocht, ondergingen dit lot, nadat ze een week in de koelkast hadden gelegen. Soms leiden zo’n actie tot iets prachtigs, want wat is deze salade prachtig :)
En wees gerust hij was ook heel erg lekker hoor ;)
Nodig:
120g komkommer komkommer
100g radijs
100g granaatappelpitjes
25g rozijnen
Voor de vinaigrette:
1 el olijfolie
1 el granaatappelsiroop of honing
1/2 el rode wijn azijn
Hoe maak je het:
1. Snijdt de komkommer in stukjes
2. Schaaf of snijdt de radijs in dunne plakjes
3. Meng alle ingrediënten door elkaar.
4. Doe alle ingrediënten voor de vinaigrette in een potje en schudt goed.
5. Verdeel de vinaigrette over de salade
Geeft 2 porties
Oorspronkelijke post 26 maart 2015, geüpdatet 6 september 2020 met nieuwe foto en aangepast recept
Loes
Wow, ziet er superlekker uit! (en heel vrolijk)
Maar eigenlijk vind ik je ‘When in doubt, make it into a salad’, het leukste. :) Ik vervang salad geloof ik door soup.