Green Kitchen Travels Kookboek Review

posted in: Review | 1

IMG_8314

Ik volg al heel lang de blog Green Kitchen Stories, een blog van het Zweeds/Noorse koppel David en Luise. Op hun blog zag ik altijd al de meest lekkere recepten met de meest prachtige foto’s voorbijkomen, dus toen ze een kookboek uitbrachten wist ik: dit moet ik lezen. In het kookboek The Green Kitchen Travels nemen David en Luise en hun dochtertje Elsa je mee op hun wereldreis. In het kookboek vind je dan ook recepten van over de hele wereld zoals Marokkaanse salades, Deens zaden-noten brood, Sri Lankaanse linzensoep en nog veel meer.

IMG_8324

Dit kookboek staat nu al in mijn lijstje met mooiste/beste kookboeken. Waarom? De prachtige foto’s (en niet alleen maar van eten, maar ook van landschappen en steden), de unieke recepten (zonder al te ingewikkelde ingrediĆ«nten) en de kookstijl die precies aansluit bij de mijne.

IMG_8317
Welke recepten staan op mijn lijstje?
-Spiesjes met tempeh en papaja
– Bloemkool met chermoula (die je in zijn geheel roostert!)
– Aubergine Involtini

Wat maakte ik al?
Halloumi Burgers.

IMG_8460

Het recept? Dat komt morgen ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.