De Lekkerste en Gezondste Mueslireep: Just Nuts BBQ Bandit

posted in: Review, Uncategorized | 0

Een lezer gaf me al de tip probeer eens de nieuwe hartige repen van Just Nuts en toen zat hij in de Health Box van deze maand, het lot had gesproken de Just Nuts BBQ bandiet werd deze week de kandidaat voor de lekkerste en gezondste mueslireep.

Just Nuts repen kan je o.a kopen bij de Albert Heijn (zie hier voor alle winkels waar het te koop is ) en hun webwinkel.

justnuts1

justnuts2

De voedingswaarden

Schermafbeelding 2016-02-21 om 17.07.11

 

mueslirepen_voed7 punten

Ingrediënten

Schermafbeelding 2016-02-21 om 17.07.19

Wow, wat ik word ik toch altijd blij als een product alleen maar natuurlijk en gezonde ingrediënten bevat. De reep bestaat echt alleen uit nootjes, honing en kruiden, wederom een reep met alleen producten die ik ook thuis in mijn kastje heb staan en bij recepten zou gebruiken.

Cijfer: 9

Smaak

Ik ben echt heel benieuwd als ik mijn eerste hap neem, ik heb nog nooit een hartige mueslireep (of in dit geval notenreep gehad). Ik neem een hap en wat me als eerste opvalt is de textuur, de reep is echt heel stevig en krokant, je moet goed kauwen, dit is iets wat ik heel erg lekker vind, maar ik kan me voorstellen dat er mensen zijn die dit niet fijn vinden. Als de smaken vrij beginnen te komen in mijn mond proef ik heel duidelijk de noten en zaden, maar in eerste instantie proef ik vrij weinig van de kruiden, maar dan naar een paar seconden begint de nasmaak op te komen en proef ik het licht pittige van de peper en het zoete van de honing.

Ik vind het leuk, zo’n andere kijk op snackrepen!

Cijfer: 8

Eindoordeel

24 punten, tot nu toe de laagste van de 3 maar dat wil zeker niet zeggen dat je deze reep niet moet proberen, het is toch zeker een aanrader!

Eerdere reviews:

Van haver tot repen – 27 punten
Biobite Lkkr – 26 punten

Leave a Reply