Health Box Review

posted in: Review | 1

Deze week geen review van gezonde mueslirepen of vleesvervangers, maar een review van iets anders leuks.
Ik mocht namelijk vorige week de Health Box ontvangen en daar schrijf ik graag over!

Maar voordat ik jullie iets ga vertellen gaan we eerst even terug in de tijd, naar toe Inge nog heel klein was en nog Ingeltje genoemd werd. Toen ik dus nog een klein Ingeltje was kreeg mijn vader nog wel eens zo’n retro kerst cadeau levensmiddelen pakket en denk je dat mijn vader die uit pakte? Nee hoor de kleine Inge was ”all over” die doos en vergaapte zich aan de blikken ragout, bakjes, zoutjes en wat er nog wel niet meer uit zo’n box kwam. Het zal vast iets te maken hebben gehad met de spanning (want oh oh zou er dit jaar weer een blik ragout in zitten ;)) en het grabbelen in die papier snippers, dat maakte dat ik ieder jaar weer door het huis stuiterde.

Fast forward 20 jaar en de postbode staat met de Health Box voor de deur en ik voel een flashback na 20 jaar geleden, de spanning: wat zou er in de doos zitten, de doos opscheuren, grabbelen en 10 seconden laten al mijn nieuwe aanwinsten aanschouwen.

Je merkt, voor mij is er weinig leuker dan een verassingsdoos krijgen en dat maak de Health Box zo leuk :).
Maar nu denk je misschien:

”Inge ”what the hell” is die Health Box waar je het over hebt?’.

healthbox1

Ik vertel het je!

De Health Box is voor ”health freaks” wat de Beautybox is voor ”beauty lovers”. Een abonnement waarbij je elke maand een doos krijgt met elke maand een pot multi vitaminen en 4-5 andere gezonde producten, maar het is een verrassing wat je krijgt, totdat je de box open maakt.

Ik ontving de box van Februari en daar zat het volgende in.

healthbox3

  • Een Spicy Just Nuts Reep (hoe toevallig, een lezer had mij die aangeraden voor de gezondste en lekkerste mueslireep)
  • een Rude’s health reep
  • een potje multivitaminen met visolie
  • een potje vitamine D
  • twee potjes gezichtsreiniger
  • een smart cooking spray van Body en Fit Shop
  • een natural flavouring van Body en Fit shop.

healthbox4

Een hele berg toffe producten met een normale waarde van rond de 60 euro, maar de box kost maar 25 euro per keer (overigens het abonnement is op elk moment opzegbaar!).

Wat ik heel erg leuk vind is dat het een combi is van producten die ik al ken en gebruik, zoals de multivitamine, visolie en vitamine D en producten die ik nog niet ken zoals de Spicy Just Nuts Reep en de natural flavouring van Body en Fit shop. Zo word je voorraad elke maand aangevuld en ontdek je tegelijk toffe nieuwe producten. Nadeel? Je weet niet wat je krijgt, zo houd ik niet van munt smaak, dus die munt flavouring kan ik niet gebruiken :(

Je merkt dat ik helemaal fan ben.
Lijkt je het ook leuk om een Health Box te proberen?

Je kan ze bestellen op de website, je kan ze ook cadeau doen (hoe leuk is dat als cadeau voor een healthlover!), maar als ik jou was zou ik een kijkje nemen op de Bakparade Facebook pagina, want daar maak je kans op zo’n super leuke doos!

Disclaimer: Ik heb de doos ontvangen, maar de meningen zijn uiteraard van mijzelf!

  1. W.

    Ik ben niet zo van de verassingen maar ik zou hem voor mijn moeder graag willen winnen. Die is helemaal op de health tour tegenwoordig en die houd wel van dit soort dingen.. Ze is volgende week jarig dus als ze het wint dan is het helemaal een verassing!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.